Hannah Rohkea Regressio 048.2 Jättiläiset

Donate

Hannah Rohkea
Published on Jun 11, 2021
Selvänäköistä kanavointia, näkijänä Heidi Kukka ja johdattelijana Hannah Rohkea.
Sapelihammastiikereitä, dinosauruksia ja karvaisia jättiläisiä. Jättiläiset metsästävät ja ennen metsästystä pyydetään jumalilta suotuisaa metsästysonnea. Onnistuneen metsästyksen jälkeen kiitetään jumalia, kiitetään luontoa ja kiitetään saaliseläintä siitä, että tämä on antanut itsensä yhteisölle ruoaksi. Jättiläisillä on tietoisuus ykseydestä, yhteys korkeampaan ja kyky kommunikoida keskenään vailla puhuttua kieltä. Asiat vain ymmärretään.
Sitten Maan päälle saapuu ulkopuolisia. Luonnon, eläinten ja ihmisen luonnollinen kehityskulku häiriytyy. Ulkopuolinen sivilisaatio saapuu Maahan ja jättiläiset vangitaan. Osa tapetaan, osa otetaan laboratoriorotiksi ja osa jäädytetään mahdollista myöhempää käyttöä varten. Tunkeutujat tietävät, että kaikki pitää säilyttää siltä varalta, että myöhemmin tulee tarvetta. On mahdollista, että jättiläisten tarina ei olekaan vielä loppuun asti kirjoitettu.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin kanssa on ilmennyt ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com ja lähetän sinulle linkin sitä kautta.
Minut löytää Facebookista sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay