Ev.lut kirkkoherra saarnaa koronarajoituksia vastaan

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 19, 2021
Evankelisluterilaisen kirkon tie on jo pitkään painunut kohti tuonelaa, kun kirkon johto on valinnut linjakseen tämän maailman mädätetyn menon seuraamisen Jumalan Sanan sijasta. Valonpilkahduksia ja terveenjärjen ääntäkin kuullaan sentään vielä paikoitellen kirkonkin suunnalta. Sotkamon kirkkoherra Antti Lankisen 12.12.2021 julistama esimerkillinen saarna vastusti selkeä äänisesti näitä järjettömiä koronarajoituksia ja nousi jopa valtamedian uutisotsikoihin. Kiitokset tälle rohkealle kirkkoherralle, joka kykenee edelleen itsenäiseen ajatteluun ja uskaltaa vielä sanoa totuuden kaikelle kansalle ääneen:

"Jokainen ajatteleva ihminen huomaa, että näissä toimenpiteissä ei ole mitään järkeä, saati lääketieteellistä tai kansanterveyttä edistävää mieltä. Niillä halutaan hallita ihmisiä. Jos esimerkiksi luotat omaan immuniteettiisi enemmän kuin tarjolla olevien rokotteiden antamaan suojaan, niin pysy vakaumuksessasi. Nyt meidän kaikkien tulisi yhtyä yhteiseen päämäärään taistelemaan niitä käytäntöjä vastaan, jotka erottavat terveitä, lainkuuliaisia ihmisiä yhteiskunnasta."

Tässä on lainauksia kirkkoherran saarnan sanomasta:

"Nyt olemme tulossa aivan uuteen tilanteeseen, jossa mutatoitunut virus, Jumalan sallimuksesta tietenkin, ohittaa suvereenisti rokotteilla tavoiteltua suojaa. Tästä kertovat muutamassa päivässä eksponentiaalisesti nousseet tartuntaluvut esimerkiksi naapurimaissamme Norjassa ja Tanskassa.

Samalla pusketaan vimmaisella voimalla rokotepassia edellytykseksi työpaikoille pääsemiseen ja jopa rokotepakkoa hoiva-alalle. Kun kuka tahansa voi saada tartunnan tai olla tartunnan levittäjä, niin jokainen ajatteleva ihminen huomaa, että näissä toimenpiteissä ei ole mitään järkeä, saati lääketieteellistä tai kansanterveyttä edistävää mieltä. Niillä halutaan hallita ihmisiä.

Jos kuitenkin käy niin, että järjen, oikeuden ja tasapuolisuuden ääntä ei kuunnella, ja näyttää siltä, että näitä toimia ohjataan aivan muualta kun Suomen eduskunnasta ja maan hallituksen toimesta, kun heidän pitäisi toimia kansakunnan parhaaksi, niin kansalaisille ei jää paljon vaihtoehtoja. On siis taisteltava loppuun asti.

Jos esimerkiksi luotat omaan immuniteettiisi enemmän kuin tarjolla olevien rokotteiden antamaan suojaan, niin pysy vakaumuksessasi. Tulkoon lentokielto, tulkoon muita rajoituksia, uhataanpa sinun työpaikan tai jopa työttömyysturvan menettämistä, niin taistele loppuun asti. Jos olet päätynyt toisenlaiseen ratkaisuun, niin kunnioita kaikkia ihmisiä tai jos olet päätynyt toisenlaiseen ratkaisuun, kunnioita ja rakasta heitä, jotka ovat valinneet toisin.

Mutta nyt meidän kaikkien tulisi yhtyä yhteiseen päämäärään taistelemaan niitä käytäntöjä vastaan, jotka erottavat terveitä, lainkuuliaisia ihmisiä yhteiskunnasta. Et pääse enää uimahalleihin, et kuntosaleille, et ravintolaan syömään, etkä jopa enää työpaikallesikaan.

Kaikessa totalitarismissa tuomitaan aina totuuden puhujat, sillä he ovat vaarallisia. Siksi totuus voi sellaisina aikoina esiintyä hyvin kummallisissa paikoissa. Se on kuin painettu sinne. Mutta niin se näytti olevan Jeesuksenkin aikoina.

Maailmanlaajuisesti elämme käännekohdassa. Meillä on vielä mahdollisuus yhtyä taistelemaan niitä käytäntöjä vastaan, missä ihmisiä jaotellaan täysin perusteettomasti vuohiin ja lampaisiin. Se mitä olemme nyt nähneet, on vasta alkua."

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video