Nähkää ja PUHUKAA - pelkkää positiivista palautetta on tullut

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 16, 2021
Aki Mannisella on jälleen tärkeä sanoma suomalaisille: nähkää ja PUHUKAA! Aki kertoo, että hän on saanut pelkästään positiivista palautetta näistä suorista ulostuloistaan. Monet julkisuuden henkilöt ja myös aivan tavallisetkin ihmiset pelkäävät nyt puhua ääneen näistä yhteiskunnallisen tilanteemme räikeistä epäkohdista, koska uskovat siitä seuraavan heille negatiivista palautetta. Totuus asiassa on kuitenkin se, ainakin suuremmassa mittakaavassa, että meille käy todella huonosti kansakuntana, mikäli me emme nyt puhu rohkeasti ääneen ja vastusta tätä hulluutta. Puhukaa suomalaiset, puhukaa. Ja tehkää myös videoita...

Akin sanomaa tältä videolta:

"Ei tässä aikuisella iällä tarvi enää kauheesti miellyttää ketään, kun on vaan totuuden Hengen mukainen ja puhuu totta, niin se on pääasia ja omat arvot vahvasti esillä. Mä sain satoja ja satoja viestejä ihmisiltä, kun he ei uskalla puhua ja puuttua tähän koronapassi paska-asiaan, tähän holhonta yhteiskuntaan, koska pelkäävät työpaikkansa, ystäviensä ja perheensä puolesta ja yrittäjät pelkäävät asiakkaidensa puolesta. Mä voin kertoo rohkaisun sanana teille semmoisen asian, että kun mää avasin mun sanaisen arkkuni näistä asioista, niin mulle ei oo mitään muuta tullukaan kun hyvää positiivista palautetta, että tämä yhteiskunta on sekaisin ja täällä tarvii tehdä muutoksia. Jotenka mä kehotan nyt kaikkia, teitä on niin paljon, jotka ajattelee asioita näkevästi, niin nähkää ja puhukaa.

Näetkö sinä hätää ympärilläsi? Jos suljet sosiaalisen median kanavat ja kattelet ympärillesi, niin näetkö ihan hirveästi hätää? Et. En mäkään näe ympärilläni hätää. Mitä meinaatte ottaako haittavaikutuksen saaneet ihmiset (ja niitä on aika paljon) vielä lisää uusia rokotteita? Niin meinaatteko, että ne ihmiset ottaa vielä kolmannen ja neljännen ja viidennen, kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen, niin ku tää on nyt menossa siihen kahdeksanteen?

Tämä valtamedia, mikä nyt tätä pelkoa lietsoo, niin se ei näe tästä asiasta kuin yhden puolen. Sen takia mä itte ainakin, kun mullakin on pikkunen valta tässä mediassa, niin mä halua tuoda monta puolta esiin ja tän toisenkin puolen. Ja aiheuttaa keskustelua siitä, että mitenkä me saatas tää homma maaliin järkevästi? Nyt media on vaan, että yks tapa on oikee, ja jos sinä et tee näin, niin sit tapahtuu näin. Ja jos et sinä tee näin, niin sitten sä et saa tota ja tätä, ja ahdistetaan pienet ihmiset nurkkaan. Ja sit lietsotaan sitä pelkoa.

Median päättäjien pitäs ottaa se pää pois ahterista ja tuoda montaa näkökulmaa esiin ja kertoa niitä totuuksia ja niitä sairaala tarinoita, mitä on tullu ja tulee. Olis kova juttu, ku otettais molemmat näkökannat huomioon. Sillai mä oon tottunu elään."

Lisää ajankohtaisia videoita löydät tästä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Aki Mannisen Instagram: https://www.instagram.com/akimanninenofficial/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video