Terveystalo boikottiin! Lääkäri Mikael Kivivuori: potkut totuuden kertomisesta | Korruptio, koronakatsaus, terveysministeriön valheet

Donate

Muutos
Published on Apr 15, 2021
Yleislääkäri Mikael Kivivuori. Mikael on Lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, Turun Yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta 2010), työskentelee työterveydessä, erikoistunut kokonaisvaltaiseen hoitoon, henkiseen hyvinvointiin ja elämäntapamuutosten ohjaamiseen.

Hyvinvointivalmentajana hän on käynyt läpi lukuisia koulutuksia mm. Henkinen Valmentaja ®, LCF Life Coach ®, Luontoyhteysohjaaja, NLP Master Practitioner, Kliininen Hypnoterapeutti (lähes valmis).

Nyt tänä vuonna 2021 hän on myös perustanut Moniammatillisen Koronakriisiratkaisu Ryhmän (MKR).

Tässä haastattelussa nostetaan kissan heti kissa pöydälle ja kysytään millä perusteilla Mikaelin mielestä Terveystalo antoi hänelle juuri potkut?

Tämän jälkeen käydään läpi sitä, minkä takia Mikael kokee erittäin tärkeäksi puhua tästä nykyisestä maailmantilanteesta ja miksi hän on perustanut Moniammattillisen Koronakriisiratkaisuryhmän.

Tämän jälkeen käydään läpi näkeekö hän vaaroja uusissa rokotteissa, onko mahdollista, että nykymaailmassa tai Suomessa on korruptiota ja saako näistä aiheista ylipäänsä vielä keskustella? Lopuksi vielä keskustelua mitä Mikaelin mielestä meidän tulisi tehdä?

"Vaikka teit Mikael rohkean ratkaisun ja uhrasit oman ”leipäsi” totuuden puolesta, sinulta ei tule työt, eikä leipä loppumaan. Saat sen nähdä, että oikean ratkaisun tekeminen vähempiosaisten ja heikompien puolesta on kaiken arvoista. Aina kannattaa taistella totuuden puolesta, sinä tulet vielä sen näkemään. Pidä lippu korkealla, siunausta ja kaikkea hyvää eteenpäinkin." -Sari / Youtube

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=-feDM6nRPJc

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video