Paljastuksia eliitin pahuudesta

Donate

Rapsodia.info
Published on Apr 14, 2021
Tässä on todella pysäyttävä ja ennen kaikkea herättelevä video hollantilaiselta De Vrije Medialta, jossa Ronald Bernard - entinen rahanvälittäjä ja bulvaani - kertoo siitä, miten tämä paha maailma todellisuudessa toimii ja siitä, ketkä tätä maailmaa todellisuudessa hallitsevat.

Me suomalaiset olemme tottuneet elämään täällä suhteellisen leppoisessa lintukodossamme, jossa naapuriin voi luottaa ja kaikki historiankirjat hallitusta myöten puhuvat meille aina lähtökohtaisesti totuutta, puhumattakaan siitä, miten meille on opetettu talousjärjestelmän toiminnasta.


Tämä kaikki on vain kuitenkin kiiltävää pinta-puolta asiasta, jonka tämän maailman johtava eliitti haluaa meidän uskovan. Todellisuudessa maailmaa johtaa Bernardin mukaan vain noin 8000 ihmistä. Nämä ihmiset ovat Bernardin mukaan todellisia psykopaatteja ja saatanan palvojia, jotka haluavat vain hallita ja alistaa koko muun maailman - ihmiset, luonnon, hallituksen jne. - omiin jalkoihinsa. He riistävät kylmästi kaikilta maailman kansakunnilta sellaisin tavoin, joiden me heidän syöttämiensä valheiden takia sokeasti uskomme olevan jopa totta ja täysin tavanomaisia sekä oikeudenmukaisia.

Tällä videolla Bernard kertoo siitä, kuinka hän “fiksuna ja arvostettuna” bulvaanina pääsi näkemään todellisen rahamaailman liikennettä aivan maailman huipulta käsin ja yhteyksiä eri ryhmittymien välillä. Seuraa rahaa - niin kuin useasti sanotaan. Hän pääsi katsomaan sitä, minne raha liikkuu ja mistä se oikein tulee. Tämä kaikki hänen kokemansa - tiedustelupalvelut, lapsi-, kulta- ja öljykauppa jne. aina terromismia myöten - avasi hänen silmänsä niin pysyvällä ja suurella tavalla, ettei hän enää lopulta pystynyt heränneen omantuntonsa vuoksi jatkamaan työtään kylmähermoisena ja kovasydämisenä bulvaanina.

Hänen matkansa rahanhimoisessa psykopaattimaailmassa jatkui aina siihen saakka, kunnes häntä pyydettiin tämän hallitsevan eliitin puolesta tappamaan lapsi heidän saatananpalvontarituaaleissaan.

Bernard kertoo asioista varsin liikuttuneena menneisyyden karmeista muistoista ja avaa tässä haastattelussa selkeästi sitä, kuinka hän ymmärsi tämän todella kovan elämänmatkan kautta sen, kuinka on olemassa todellinen näkymätön maailma - maailma meidän tavallisten silmiemme ulottumattomissa. Tässä maailmassa on kyse todella hyvästä ja pahasta.

Valitettavan monet meistä ihmisistä elää vielä täysin sinisilmäisenä ja hyväuskoisena sen suhteeen, mistä tässä elämässä on oikeasti kysymys ja mitä tässä maailmassa todella tapahtuu - niin näkymättömässä hengellisessä todellisuudessa kuin myös tässä meidän kaikkien varoja riistävässä eliitin luomassa ahneessa maailmantalousjärjestelmässä.

Bernard vetoaakin meihin kaikkiin tavallisiin kansalaisiin tällä videolla sen suhteen, että tämä kylmä ja pahantahtoinen suoranainen orjuutustoiminta, jossa sinunkin rahasi valuvat maailman kylmälle ja pahantahtoiselle eliitille, saataisiin yhteisvoimin loppumaan. Tämä tilanne, jossa eliitti vain usuttaa kansalaisia ja naapureita toinen toistaan vastaan niin, että jokainen vain pysyisi kiireisenä sen oman kaljatölkkinsä tai naapurin maskittomuuden tai maskillisuuden kyttäämisen kanssa, perhekuvioista puhumattakaan. Ota siis hetki aikaa ja katso tämä SILMIÄ AVAAVA video siitä, kuinka nämä meidän elämissämme kohtaamamme "tavalliset" asiat ovat vain loppupeleissä eliitin käyttämiä manipulointi-, orjuutus-, ja alistuskeinoja!

Bernardin sanoin: “Yhdistykää. Tulkaa yhteen - ja koko tämä paska tarina lakkaa olemasta.”

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video