Leo Nygren - Mistä koko maailman lippujärjestelmä juontuu? - Hyperborea (ääripohjola)

Donate

Muutos
Published on Apr 3, 2021
Hyperborea= Suomenlahden rantama. Hyperborea tarkoittaa ääripohjolaa. Pronssilevyt kuljetettiin sieltä ja ne kertoivat menneestä trooppisesta paratiisiajasta ja paratiisista, joka sijaitsi Suomessa.

Rooma: Vitula-jumalattaren juhlissa tarjoiltiin Vulvan muotoisia piirakoita; juontaa juurensa Karjalaan -- Karjalanpiirakka. Kuvastaa vulvaa ja sen päälle levitetään munavoita (hedelmällisyys).

Maailman lippujärjestelmä on myös muinaisesta Suomesta kotoisin; Suomen lippu on ns. peruslippu ja lähtökohta. Suomen sinivalkoinen lippu on muinaisen Suomettaren asusta jäljennetty. Suometar oli kaikkien ihmisten esiäiti. Hän oli Lemminkäisen puoliso. Hänen tuli synnyttää uusi "jumal-perhe". Hän oli Suometar sen jälkeen kun hän oli mennyt avioon Lemminkäisen kanssa. He olivat ainoa aviopari silloin aikoinaan ja aviossa koko ikänsä, tehtävän täyttääkseen. Suometarta sanottiin Suomen joutseneksi ennen vihkimistä. Asuna oli valkoinen mekko jossa sininen vyö. Suomettaren asu.

Kaikilla suomalaisilla jumaluuksilla- ja jumalattarilla oli määrätynkaltaiset asusteet. Miten Suomen lipun rakenne on siirtynyt muualle? Kreikan lipussa ilmenee tuo muinainen juuri. Kreikka on kreikaksi Hellas= Hel:in perimä. Kreikan lipussa nuo sinivalkoiset värit ovat käänteiset. Valkoinen risti. Syystä: Ilmatar oli kuningatar ja Suomessa oli As-Hel= aaserien kaupunki. Kreikka siis on Hel-As. Värit käänteiset: nimi käänteinen. Hellas:in lipussa on yhdeksän raitaa; 9 maakuntaa, kuten Suomessakin aikoinaan. Näin Suomesta vietiin "Kreikkaan" (Hellas) uusi kulttuurikeskus. Suomettaren ja Ilmattaren asun kokonaisuus.

Mistä on "Ruotsin" lippu tullut? Vuonna 1248 Ruotsin asianomainen, kruunaamaton kuningas, mutta joka toimi kuten kuningas Uudenmaalaisen perimätiedon kautta, Birger Jarl, saapui Suomeen. Kävi neuvotteluja Novgorodin ruhtinaan Aleksanterin kanssa. Neuvottelivat mihin loppuu Suomi ja mihin Rusland, mistä tuli lopulta niin sanottu "Venäjä". Suomalaiset ja Venäläiset ovat alunperin yhtä ja samaa, planeetan ensimmäistä ns. valkoista väkeä. Tuo vaaleneminen tapahtui tuhansien vuosien aikana jääkauden johdosta.

Birger Jarl saapui Kajaaniin tervehtimään Suomen viimeistä kuningasta. Tuo kuningasperhe oli joutunut pakenemaan Hel:istä pois ja lopulta Kajaaniin vuonna 1050. Paavin sotajoukko pyrki hävittämään kaiken tiedon ja perimän muinaisesta Uudenmaan kulttuurista. Myös kaikki tammimetsiköt kaadettiin tai pistettiin palamaan. Taru sormusten herrasta mukailee tätä tapahtumaa nyky populaarikulttuurissa.

Vuonna 1248 Birger Jarl sitten neuvottelee viimeisen Suomen kuninkaan kanssa, joka on kuningas Ilmarinen nimeltään. Birger haluaa ottaa haltuunsa koko muinaisen Uudenmaan alueen hallinnan. Birger Jarl näki kuitenkin kuningas Ilmarisen yllä tämän asun; Ilmarisella oli myöskin sininen asu, mutta siinä oli kullankeltainen vyö. Jarl totesi että siinäpä ovat hienot värit ottaa niin sanotun Ruotsin tulevaan lippuun.

Ruotsin lipussa ovat siis Suomen kuninkaan, Ilmarisen, värit.

Entä Tanskan (Danin maa) lippu? Sama kuvio mutta eri värit. Punainen pohja ja valkoinen risti. Nuo värit ovat Ukon asusta. Ukolla oli punainen takki ja siinä valkoinen vyö. Ukon värit. Suomesta Sven lähti perustamaan "Ruotsin" aikoinaan, Skotlantilaiset ovat hänen jälkeläisiään. Dan perusti Tanskan maan; niin kutsutut englantilaiset ovat hänen sukujuurtaan sen kunigashone ja lopulta muut Euroopan kuningashuoneet. Molemmat sukulinjat Hel:istä, Uudenmaalta. Ukko on siis kaikkien Euroopan kuningashuoneiden kanta-isä.

Lemminkäinen: hedelmällisyyden jumala. Hänen asunsa taas oli punainen takki ja kullankeltainen vyö. Nuo värit ovat nähtävissä Suomen vaakunassa. Nuo värit valittiin tarkoituksella ja tietoisesti.

Tuo Suomen leijonavaakuna on täynnä symboliikkaa; se sisältää käytännössä koko Suomen muinaishistorian mikäli sen osaa tulkita. Mm. Kustaa Vaasa on lähi-suomensukuinen.

Entä nimi Suomi? Kuvakirjoitus. Sipoon vanhan kirkon katto. Jatulin tarhan piirros. Keskellä nainen; Suometar. Kuvastaa emätintään. Lemminkäinen laittaa siittimensä sisään; siittiöt saavuttavat määränpäänsä. Eksyä ei voi, kuten Jatulin tarhan piirros esittää, ja keskiöön saavutaan. Kyse ei ole labyrintista; tässä rakenteessa ei eksytä. Siittiö päätyy Suomettaren kohtuun.

Soome= avain å (oo) tuo merkityksen: ensimmäinen tavu så= kylvää / siementää. Mi /mig= minut. Root-kieli ajan kanssa muovaantunut kansan suussa Suo-mi -muotoon.

Suometar, kaikkien ihmisten esi-äiti siitetään siinä toimituksessa, ollen siis luonnollisesti pyhä asia.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay