Koronarokotteen uhrien tiedotustilaisuus - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 1, 2021
Senaattori Ron Johnson on järjestänyt USA:n Milwaukeessa 28.6.2021 tiedotustilaisuuden, jossa useat COVID-rokotevaurioituneet ihmiset ovat saaneet kertoa avoimesti omista kokemuksistaan. Senaattori Johnson vetosi ihmisiin, että kaikkien tulisi kuulla näiden ihmisten tarinat.

Tällä suomeksi tekstittämällämme osalla tästä tilaisuudesta 12-vuotiaan Maddie de Garayn äiti kertoo itkien, kuinka hänen tyttärensä osallistui Pfizerin rokotekokeeseen ja päätyi sen seurauksena pyörätuoliin ja nenäletkun kautta tapahtuvaan ruokintaan. Esikoulun opettaja Brianne Dressen kertoo myös todella surullisen tarinansa siitä, miten rokote pilasi hänen koko elämänsä ja kuinka eräs hänen ystävänsä päätyi rokotteen ottamisen myötä tekemään lopulta itsemurhan.

Ken Ruettgers, jonka vaimo kertoi tilaisuudessa myös omasta rokotevauriostaan, kiitti senaattori Johnsonia tilaisuuden järjestämisestä: "Kiitos todella paljon, että annat tälle ryhmälle äänen ja he puhuvat tuhansien puolesta. Kiitos, että annat tuhansille ihmisille äänen."

Ken Ruettgers ja monet muut rokotteiden uhrit ovat perustaneet yhdessä oman nettisivuston, joka löytyy täältä: www.c19vaxreactions.com

Senaattori Jonhson kiitti paikan päällä ollutta mediaa ja kertoi uskovansa näiden ihmisten tarinoita:

"Tahdon sanoa, että minä uskon heitä. En ymmärrä, miten kukaan voisi kuunnella näitä tarinoita ilman, että ottaisi heitä vakavasti. Sitä, mitä kanssaihmisillemme tapahtuu, tahdotaan vähätellä. Pieni vähemmistö kärsii vakavista oireista ja me tahdomme kiistää tämän todellisuuden.

Ensimmäinen askel jokaisen ongelman ratkaisemiseen on sen myöntämisessä, että meillä on ongelma. Ja valitettavasti, koska he tahtovat saada tämän pandemian päättymään, aivan liian monet ihmiset lääketieteen puolelta ja terveysvirastoista jättää tämän täysin huomiotta tai he vähättelevät sitä, mitä tapahtuu."

Tästä linkistä löytyy koko tiedotustilaisuus, joka kesti kaikkiaan 1h 10 min:

https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8&ab_channel=FOX6NewsMilwaukee

Tekstitimme aiemmin USA:n senaattoreiden tiedotustilaisuuden korona valheiden tutkinnasta, jossa senaattori Johnson oli myös mukana: https://rapsodia.fi/usan-senaattorit-tutkivat-koronavalheita

Tässä on linkki tekemäämme toiseen tuoreeseen videoon: https://rapsodia.fi/rokote-tappaa-lapsia-2/

Lisää ajankohtaisia videoita löydät kotisivuiltamme: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay