2. KAUSI Pastori Chrisin kanssa: 1. viikko: 2. päivä (2.7.2020)

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Apr 11, 2021
Tämän päivän opetuksen Pastori Chris aloittaa kertomalla vallitsevasta maailmantilanteesta; meidän tämän päivän johtajista, vastuunkantamisesta sekä reakoimisesta tämän koronapandemian aikana.

Seuraavaksi Pastori Chris siirtyi käsittelemään rokotteisiin liittyviä globaaleja ongelmia, näyttäen katsojille samalla myös erittäin mielenkiintoisen ja sydäntäsärkevän videon sikainfluenssarokotteen tuhoavista vaikutuksista! Jumala on katsonut rokotteisiin liittyvää pahuutta jo liian pitkään, ja Pastori kertoi Jumalan saaneen nyt tästä tarpeekseen. Nyt on tullut aika sille, että ihmisten silmät avataan näkemään tämä rokotteiden taustalla vaikuttava suuri petos.

Pastori jatkaa tämän päivän kokouksessa myös eilisen opetusta Kristuksen mysteeristä kertoen mm. siitä, kuinka me elämme nyt Jumala-elämää ihmislihassa aivan kuten Jeesuskin eli. Me olemme Kristuksen kanssaperillisiä ja taivaankansalaisia. Kristittyjen onkin nyt korkea aika oppia tuntemaan Raamatun valossa se, keitä me todella olemme Kristuksessa Jumalan vanhurskautena.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay