Dr. Faucin sähköpostien paljastus Rapsodia.fi tekstitys

Donate

Cirrata567
Published on Jun 4, 2021
USA:n koronakeisari Anthony Faucin sähköposteja on paljastettu julkisuusperiaatteen nojalla tietojen luovutuspyyntöä vastaan 3200 sivun verran. Pyynnön esittivät BuzzFeed ja Washington Post. Merkittävää osaa julkistetuista maileista on tosin muokattu, joten kaikki ei välity alkuperäisessä muodossaan, mutta kyllä niistä silti paljon saadaan irti.

Tässä on linkki, josta löytyy kaikki julkaistut emailit: https://www.documentcloud.org/documents/20793561-leopold-nih-foia-anthony-fauci-emails

Tällä videolla näytetään, kuinka nämä emailit paljastavat myös sen, miten nopeasti Dr. Fauci tyrmäsi laboratoriosta karkaamisteorian vääränä. Trumpin hallinto nosti aikoinaan esiin epäilyksen siitä, että korona olisi karannut Wuhanin virologianlaitokselta.

Republikaanien senaattori Tom Cotton sanoi Fox News:ille antamassaan lausunnossa Dr. Faucin osallistuneen mahdollisesti peittelemiseen.

"Nämä emailit paljastavat Dr. Faucin koordinoineen yhden Wuhanin laboratorion perustajan kanssa sen peittelemistä uskottavalla tarinalla, että virus ei olisi voinut tulla laboratoriosta." - Senaattori Tom Cotton

"Dr. Faucin täytyy lopettaa tämä pelaaminen ja alkaa vastailemaan kysymyksiin koskien hänen omaa rooliaan juuri tämän kyseisen laboratorion rahoittamisesta, josta koko pandemia on saattanut saada alkunsa."

Lisää ajankohtaisia videoita suomeksi tekstitettynä löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay