Ulkoavaruuden hiustyylit

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Apr 2, 2021
Ja nyt jotakin aivan muuta: Kauniit astronautittaret esittelevät hienoja kampauksia, jotka tekevät kenestä tahansa avaruusaseman tyylikuningattaren. Todella upeita luomuksia, joista kuitenkin välittyy luonnollinen vaikutelma. Aivan kuin 1980-luvun glamrockmuusikot olisivat päässeet avaruusmatkalle! Kuinkahan paljon hiuslakkaa noiden tekemiseen on käytetty, se lienee salaisuus, jonka vain parhaat kampaajat tietävät.

Minkähän takia muuten avaruusasemilla kaikenlaiset johdot ja vastaavat asiat vaikuttavan olevan kiinnitetty vähän miten sattuu? Kun ne piuhat roikkuvat villinä ja vapaina painottomassa tilassa, niin eivätkö astronautit sotkeudu niihin koko ajan? Tämän ymmärtäisi, jos oltaisiin vasta ensimmäisellä avaruusmatkalla, eikä kukaan olisi tajunnut asiaa rakennusvaiheessa. Mutta vuosikymmenten jälkeen ne johdot edelleen asennetaan tavalla, jota tuskin suomalainen rakennustarkastaja hyväksyisi. Ehkäpä astronautit vain ovat oppineet varovaiseksi?

Kiitokset videon alkuperäiselle tekijälle, käykääpä tutustumassa hänen kanavaansa, sieltä voi löytää muutakin kiinnostavaa:
https://www.youtube.com/channel/UCkhD1tsL-qu8mzA5aTGnT9w/videos

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video