Antti Heikkilä | Vähähiilihydraattinen ruokavalio / ketodieetti / lääkkeetön elämä | Hengen ja Tiedon Messut | KOKO LUENTO

Donate

Muutos
Published on Feb 21, 2021
Vuoden 2019 Hengen ja Tiedon messut huipentuivat dosentti ja lääkäri Antti Heikkilän luentoon vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Antti Heikkilän esiintymistyyli on humoristinen ja samalla räväkkä: kyytiä saivat luennon aikana niin perinteinen ruokavalio suositus yhtälailla kuin hoitajien pakkorokotteet, täydentävien hoitomuotojen poliittiset suitsimisyritykset ja lääketeollisuus.

Lääkäri Antti Heikkilä on ennakkoluuloton ja rehellinen edelläkävijä joka on koetettu vaientaa monelta taholta siihen pisteeseen, että hän joutui muuttamaan Suomesta pois. Tämä ilmentää koko karun todellisuuden lääketeollisuudesta ja sen mafiasta.

Kirurgi, ortopedi ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä on aina käsitellyt aiheita joista jostakin syystä halutaan vaiettavan.

Hän siirtyi tutkimaan ravinnon ja mielen merkitystä jo 1980-luvulla havaittuaan, että leikkaushoidot auttoivat vain murto-osaa kipupotilaista. Heikkilä kartoitti kipupotilaidensa ruokailutottumukset ja ohjasi heidät noudattamaan ravinteikasta ja luonnonmukaista ruokavaliota. Ruokavalion vaikutukset osoittautuivat dramaattisiksi. Kävi ilmi, että ruokavalio tehosi kipujen ohella lisäksi moneen muuhun vaivaan. Siitä oli apua ylipainoon, tyypin 2 diabetekseen, sokeritasapainohäiriöihin, metaboliseen oireyhtymään, suolisto-ongelmiin, immuniteettiongelmiin, toistuviin tulehduksiin, veren kohonneisiin rasva-arvoihin, autoimmuunisairauksiin, rasvamaksaan, uniapneaan, kroonisiin ihottumiin, mielialan vaihteluihin, masennukseen, liialliseen alkoholin käyttöön, seksiongelmiin sekä moneen muuhun pulmaan.

Tilaa Antti Heikkilän mullistava kirja jota koetettiin poistaa kaupoista lääketeollisuuden toimesta, vaan eivät onnistuneet: https://otava.fi/kirjat/laakkeeton-elama/ tai https://www.adlibris.com/fi/kirja/laakkeeton-elama-9789511323129

Lähde: https://www.anttiheikkila.com/blogi/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video