Rikos ihmisyyttä vastaan

Donate

Cirrata567
Published on May 17, 2021
aksalainen asianajaja Dr. R Fuellmich käsittelee videolla neljän asianajajan 10.7.2020 muodostaman kansainvälisen koronan tutkintakomitean tekemiä havaintoja ja löydöksiä. Komitea koostuu lakimiehistä, lääkäreistä ja tiedemiehistä, jotka ovat yhdessä päätyneet siihen lopputulokseen, että kö#rona on historian suurin rikos ihmisyyttä vastaan.

Reiner Fuellmich on saanut monia suuryhtiöitä polvilleen, kuten mm. Deutsche Bank, VW ja logistiikkayhtiö Kühne+Nagel. Reiner kertoo videolla kollegoidensa kanssa tutkimansa todistusaineston ja lukuisten todistajalausuntojen pohjalta olevan selvää, että kyse on rikoksesta ihmiskuntaa vastaan. He tulevat aloittamaan asiasta lukuisten asianajajien kanssa oikeudenkäyntejä ryhmäkanteina. Epäiltyinä ovat tietyt päättäjät, lääketeollisuus, big tech ja valtamedia.

WHO:lla alkoi ilmeisesti myös puntti tutisemaan, kun juridiselta puolelta alkaa nyt tulla painetta, sillä he ovat alkaneet jo korjailemaan ja kiistäämään aikaisempia pandemiasta antamiaan lausuntoja. Totuus tulee nyt julki. Auta suomalaisia HERÄÄMÄÄN JAKAMALLA tätä videota eteenpäin!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay