Koronavirusta ei ole olemassa tieteellinen artikkeli linkkeineen

Donate

KIELIKELLO
Published on Feb 26, 2021
Artikkelin sisällä lähdelinkkejä
https://principia-scientific.com/irrefutable-scientific-proof-covid-19-does-not-exist/

Google käännös artikkelista

Kiistämätön tieteellinen todiste - Covid-19 EI OLE!

Julkaistu 20. helmikuuta 2021

Kirjoittanut Karma SinghVaikka muulle ihmiskunnalle on kulunut useita kuukausia päästä niin pitkälle, tämä ei ole uusi asia, mutta se on ollut tiedossa plandemian edeltäjille alusta alkaen.

Todisteet jakautuvat kahteen alueeseen; Polymeraasiketjureaktio (PCR-testi) ja olematon "virus". Käsittelemme ensin jälkimmäistä:

Paluumatkalla vuonna 2002 yritettiin jälleen saada maailma paniikkiin upouuden, erittäin tappavan, influenssan kaltaisen "viruksen" vuoksi Kiinasta. Tuolloin sitä kutsuttiin vakavaksi akuutiksi hengitysoireyhtymäksi (SARS). Lääkekartelli on yrittänyt tehdä sen keskimäärin kolmen vuoden välein vuodesta 1963/4.

Nämä ovat kaikki propagandaharjoituksia, jotka on suunniteltu lisäämään "rokotemyyntiä", jota johtaa erityisryhmä, nimeltään Epidemic Intelligence Service, jonka American Centers for Disease Contol (CDC) on kehittänyt 1950-luvulla epidemioiden keinotekoiseksi julistamiseksi.Katso: www.harmonyenergyconsultants.com [1]

Kerta toisensa jälkeen, kuten epäilemättä muistat, nämä eivät ole olleet tapahtumia, joista myytiin muutama miljoona "rokotetta", mutta muuten mitään ei tapahtunut. SARS onnistui rekisteröimään vain 974 kuolemaa maailmanlaajuisesti. Lintuinfluenssa, vain noin 300. Sikainfluenssa (1976 ja 2009) ei mitään, koska sitä ei ole olemassa! Corona-virustauti 2019 (Covid 19) on vasta seuraava sarjassa yhdellä suurella lisäosalla.

Eugeniikka on sitä mieltä, että ihmiskuntaa on parannettava tappamalla kaikki "ei-toivotut". Mikä voi hyvinkin kysyä, on "ei-toivottu"? Se on kuka tahansa, joka johtaa elämäntyyliä, jota pidät epätoivottavana. Hitler on homoseksuaaleja, juutalaisia ​​ja bolshevikit. Kanadalle se oli intiaanien alkuperäiskansoja. Amerikassa se oli sekä alkuperäiskansoja että negro-orjia.

Australialle se oli alkuperäiskansoja. Jne. Jne. Jne. Eugeniikka nautti suurta suosiota noin 1920–1966, kun se väliaikaisesti meni muodista. Jotkut erittäin varakkaat henkilöt, Bill Gatesin ollessa merkittävä heidän joukossaan, ovat herättäneet eugeniikan korvaamaan äärimmäisen hengellisen köyhtymisen ja emotionaalisen puutteen.

Pohjimmiltaan kaikki, joille he tuntevat olevansa alempiarvoisia, on tapettava pois, jotta he voisivat paremmin (he eivät, mutta he ovat liian hidastuneita henkilökohtaisessa kehityksessään ymmärtääksesi tämän.)

Meillä on nyt lääkekartelli ja eugeenikot yhdessä.

Täältä löydät luettelon Yhdistyneen kuningaskunnan vanhimmista henkilöistä, jotka ovat saaneet huomattavia maksuja Mr. Portit: architectsforsocialhousing.co.uk [2]Sikainfluenssan lähes onnistumisen parissa he huomasivat, että suunnitelmiensa toimimiseksi ei todellakaan tarvitse olla mitään sairautta, tarvitaan vain laajaa uskoa, että sellaista tapahtuu. Ja niin syntyi Covid-19.

Juuri silloin, kun se syntyi, ei tällä hetkellä tunneta minulle, mutta jälkiä löytyy vuosina 2013, 2016 ja useita kertoja vuoden 2019 aikana, mukaan lukien Baijeri (yksi Saksan liittotasavallan osavaltioista), joka loi toukokuussa 2019 Covidin -19 vararahasto.

Lokakuussa 2019 pidettiin "kuivakäynti", johon osallistuivat lääkekartelli, Bill Gates ja ystävät, monet johtavat poliitikot, Google, Facebook, Twitter ja lehdistökartellin omistajat. Siitä lähtien kokouksesta sovittiin plandemian aloittamisesta vuoden 2020 alussa.

Plandemian "perustelu" perustuu vain kahteen asiaan: -

Covid-19 “virus” ja

Sars-Cov-2-mikroproteiini

"Virus" hävitetään helposti. Tiedonvapaussovellukset yli 40 maassa ovat yhdenmukaisesti antaneet vastauksen: "Meillä ei ole eikä tiedä yhtään valtion tai yksityisen laitoksen tai laboratorion virusta."

Katso: www.harmonyenergyconsultants.com [3]

Tämä sisältyi tietysti suunnitteluun "Kuinka todistat viruksen, jota kukaan ei löydä?"

Vastaus: teeskentelet, että jokin muu todistaa sen olemassaolon. Mikroproteiini (lähes tuhat kertaa pienempi kuin virus), jonka marraskuussa 2013 havaittiin olevan hyvin laajalle levinnyt ympäri maailmaa, valittiin tälle kunniaksi.

Huolimatta lehdistön ja erityisesti suoraan hallitusten tekemästä propagandasta, Sars-Cov-2 (joten se on nimetty) EI OLE virus! Se on aivan liian pieni ja aivan liian yksinkertainen.

Jopa asiakirjassa, joka väittää perustelluksi Saksan perustuslain (eräänlaisen lähes perustuslain) keskeyttämisen ja sen korvaamisen lääketieteellisellä diktatuurilla, täsmennetään Sars-Cov-2: n aiheuttavan pandemia.

Berliinin "professori" Drosten, Amerikan CDC, WHO ja monet muut Bill Gatesilta merkittäviä maksuja saaneet henkilöt ja instituutit väittävät, että Sars-Cov-2-proteiini on fragmentti Covid-19-viruksesta ja Sars-Cov-2: n läsnäolo osoittaa siis viruksen läsnäolon. Tässä on monia ongelmia:

1) Ennen kuin voit todenmukaisesti väittää, että mikroproteiini on osa virusta, sinulla on ensin oltava virus. Kuten olemme jo nähneet, kenelläkään ei ole sitä, koska sitä ei ole koskaan ollut olemassa!

2) Sinun on osoitettava, että tämä mikroproteiini on olemassa vain osana (olematonta) virusta eikä missään muualla.

3) Sinun on osoitettava, että (fantomivirus) aiheuttaa tietyn sairauden, jolla on erityisiä oireita, ennuste ja sairastuvuus.

4) Sinun on osoitettava tarkalleen, millä tavalla tämä sairaus on ainutlaatuinen ja eroaa kaikista aiemmin tunnetuista sairauksista.

Kohta 1) on jo poistettu monien, monien hallitusten julkaisemilla tiedoilla.

Pisteet 3) ja 4) on eliminoitu seuraavasti: -

Kun tarkastelemme Covid-19: n väitettyjä oireita ja verrataan niitä flunssan oireisiin, näemme, että ne ovat identtisiä ja erottamattomia.

Kun tarkastelemme Covid-19: n kulkua, näemme, että se on identtinen ja erottamaton influenssan kulusta.

Covid-19: n ja flunssan ennuste (todennäköisyys normaalin terveyden palautumiselle) on identtinen ja erottamaton.

Covid-19: n sairastuvuus (kuolemantodennäköisyys) on identtinen influenssan kanssa eikä erota siitä ja vaikuttaa täsmälleen samoihin ihmisryhmiin.

Hoidot, jotka estävät ′ flunssan tai lievittävät sen vakavuutta, ovat yhtä tehokkaita, kun niitä käytetään Covid-19: ssä.

Sairastavuustilastoissa ei ole tapahtunut merkittävää muutosta vuoden 2020 aikana; kuolleisuus lähes kaikissa maissa on tämän vuosisadan keskiarvoa tai hieman sen alapuolella. Ainoa näkyvä muutos on, että "flunssakuolemat" ovat melkein kokonaan kadonneet ja korvattu Covid-19-kuolemilla.

Vähennys: -

Tukeakseen lukuisaa rikollista toimintaa, flunssa on yksinkertaisesti nimetty uudelleen "Covid-19": ksi.

Tästä jää meille kohta 2)Principia Scientific julkaisi 17. helmikuuta '21 artikkelin, joka kiistää tämän ehdottomasti. Artikkeli, jonka voit lukea englanniksi täältä:

principia-scientific.com [4]

on käännös espanjankielisestä tutkimuksesta, jonka voit ladata täältä:

www.dsalud.com [5]

DR. Kirjailija Jesus Garcia Blanca hyödyntää myös useiden muiden arvostettujen tutkijoiden työtä saadakseen yhtenäisen ja ratkaisevan kuvan.

Raportti on luonteeltaan jonkin verran pitkä ja tekninen. Siksi olen yksinkertaistanut sitä yleiseen kulutukseen.

Mitä Dr. Blanca on tehnyt Sars-Cov-2-proteiinifragmentin geneettisen sekvenssin ja on etsinyt ja löytänyt kaikki organismit, jotka sisältävät Sars-Cov-2-fragmentin osana Amerikan kansallisen terveysinstituutin tietokantaa. heidän genomistaan. Hänen haunsa tulokset ovat eniten rakentavia: -

Yli sata tunnettua bakteeria sisältää Sars-Cov-2-fragmentin.

Ihmisen genomin 74 sekvenssiä sisältää myös Sars-Cov-2-fragmentin.

Mikä tahansa PCR tai mikä tahansa testi, joka löytää Sars-Cov-2: n, on paitsi niin epäspesifinen, että on täysin merkityksetön, myös se ei ole minkäänlaista näyttöä Covid-19-viruksen läsnäolosta.

Edellä mainitulla päädytään väistämättömään johtopäätökseen, että Covid-19-nimistä tautia ei yksinkertaisesti ole olemassa, ja kaikki rajoitukset ihmisen toiminnalle, joka vaatii perustelua olemattomalla pandemialla, ovat rikollisia tekoja, joiden lopettaminen on lakisi vastuulla.

Mielestäni nopein ja halvin tapa tehdä tämä on Habeas Corpus -kirjeillä, jotka pakottavat hallituksen osoittamaan ehdottomasti, että Covid-19 on olemassa, että se on erittäin vaarallinen sairaus ja sen aiheuttaa "Covid-19-virus".

Koska hallitus ei voi todistaa mitään tästä, tuomioistuimen on kehotettava heitä lopettamaan välittömästi kaikki toimet, jotka ovat tosiasiallisesti rangaistuksia Ison-Britannian kansalaisille, joilla ei ole minkäänlaista perustelua. Sama pätee moniin muihin maihin, lukuun ottamatta melkein ainoaa Saksaa, jossa ei ole Habeas Corpus -lakia.

Marraskuussa Lissabonissa, Portugalissa, Habeas Corpus -kirje onnistui!

On jo kauan myöhässä tehdä se kaikkialla muualla.

Viitteet:

[1] https://www.harmonyenergyconsultants.com/web/fi/infection-mafia.html

[2] https://architectsforsocialhousing.co.uk/2020/11/25/bread-and-circuses-whos-behind-the-oxford-vaccine-for-covid-19/

[3] https://www.harmonyenergyconsultants.com/web/fi/it-doesnt-exist.html#cov

[4] https://principia-scientific.com/confirmed-pcr-tests-cannot-detect-sars-cov-2-cause-of-covid19/ .source = feedburner sp. + Intl + - + Uusimmat + Uutiset% 29

[5] https://www.dsalud.com/reportaje/la-estafa-se-constata-la-pcr-no-detecta-el-sars-cov-2/

Ole hyvä ja lahjoita alla olevaan työhön, jotta voimme paljastaa valheita COVID: stä19

PRINCIPIA SCIENTIFIC INTERNATIONAL, rekisteröity Yhdistyneessä kuningaskunnassa laillisesti yhtiönä, joka on perustettu hyväntekeväisyystarkoituksiin. Pääkonttori: 27 Old Gloucester Street, Lontoo WC1N 3AX.


Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video