Raamattu ja kulttuurisota

Donate

PetriPaavola
Published on Jul 26, 2021
Toni Torpan puheessa katsotaan Raamatun ja vasemmistoliberaalien valtamediajulkaisujen kautta, kuinka koronakriisi tulee olemaan tie suureen uudelleenasettamiseen (The Great Reset), uuteen maailmanjärjestykseen.

Vielä jokin aika sitten koronakriisin ja uuden maailmanjärjestyksen yhdistäminen tarkoitti auttamatta salaliittoteoreetikoksi leimaamista. Ironia on siinä, että tällainen leimaaminen on itsessään disinformaatiota, sillä maailman johtavat miljardöörit ja tulevan uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit itse julkisesti yhdistävät koronakriisin ja uuden maailmanjärjestyksen. Ja he tekevät sen valtamedian omilla sivuilla. Onko valtamedian ja globalistien siteeraaminen salaliittoteoriaa? Kuvattu 24.7.2021 Jyväskylässä.

Mitä tarkoitetaan uudella maailmanjärjestyksellä? Uudella maailmanjärjestyksellä tarkoitetaan niin sanotusti liberaalia taloudellista globalisaatiota, kansallisvaltiojärjestelmästä pois siirtymistä, pyrkimystä maailmanhallituksen muodostamiseen sekä kaikkien sellaisten kulttuurillisten muutosten edistämistä, jotka ovat omiaan rikkomaan perinteisiä rakenteita ja luomaan painetta kohti uudenlaista järjestelmää. Raamatullisen maailmankatsomuksen valossa uusi maailmanjärjestys johtaa pedon valtakuntaan.

Mistä suuressa uudelleenasettamishankkeessa (The Great Reset) on kyse? Maailman talousfoorumin The Great Reset -uudelleenasettamishankkeessa on kyse globaalin talousjärjestelmän ja omistamisen käsitteen radikaalin vallankumouksellisesta muuttamisesta ja tähän väistämättä liittyvästä globaalista kulttuurillisyhteiskunnallisesta – uskonnollisestakin – muutoksesta, koronan- ja ilmastonmuutoksentorjunnan oikeutuksella ja varjolla.

Toni Torpan Youtube videokanava: https://www.youtube.com/watch?v=OSYSm7i1jq4


Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay