Helmikuu 2021 Ehtoollis-service

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Feb 8, 2021
Tervetuloa helmikuuhun, ARMON KUUKAUTEEN! Tämän kuukauden profetaalinen sanoma on kerrassaan poikkeuksellinen ja niin ihanan rakkaudentäyteinen! Tässä kuussa tulemme vastaanottamaan aivan erityistä Jumalan armoa, joka tulee viemään meidät elämissämme aivan uusille tasoille!

Tämän illan opetuksessa Pastori Chris kertoi siitä, kuinka tämä armon kuukauden lisääntynyt armo tulee tuomaan tuloksia niin meidän perheissämme, työssämme kuin kaikessa siinä, mitä teemme. Hän opetti myös siitä, kuinka meidän tulee vaeltaa hengessä. Ei siis enää elää lihallisten asioiden mukaisesti, vaan vaeltaa jatkuvasti Jumalan Sanan valossa. Meidän tulee pitää keskittymisemme hengellisissä asioissa ja mietiskellä Jumalan Sanaa. Ilman Jumalan Sanan tarkkaa ja harkittua mietiskelyä emme voi vaeltaa hengessä. Hengessä vaeltaminen on Jumalan tahto meidän suhteen, joten nyt on aika ottaa kaikki hyöty irti tästä lisääntyneestä armosta ja mennä elämissämme uudelle tasolle! Kiitos Jumalalle!

Tämän Globaalin Ehtoollis-Servicen aikana Pastori Chris vastasi myös perinteisesti katsojien lähettämiin kysymyksiin yhdessä muiden pastoreiden kanssa. Illan aiheina olivat mm. uhrilahjojen antaminen, evankeliointi sekä useampikin eri Raamatunpaikka. Katso tästä upeasta opetuksesta lisää ja kasva jälleen Jumalan Sanan tuntemisessa!

Lisää Pastori Chrisin opetuksia löydät suomen kielellä osoitteesta www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay