LIVE Adrenokromi vuodot ja dokumentit

Donate

Katasa
Published on Jan 12, 2021
Meidän on tarkasteltava kaikkia todisteita ja yritettävä nähdä kokonaisuus. Voisiko KAIKKI nämä tiedot olla todellisia ja totta, vai ovatko nämä vain salaliittoteorioita? Valheiden ja väärinkäsitysten väliin on kudottu monia totuuksia. Monet asiat, joihin ihmiset uskovat, eivät yksinkertaisesti ole totta, ja monet asiat, joita ihmiset eivät halua uskoa, ovat totta.

saksanpähkinäkastike on peräisin ihmisten käpylisäkeistä, joita terrorisoidaan, kidutetaan ja tyypillisesti rituaalisesti murhataan ennen poistamista, ja adrenokromi otetaan lisämunuaisista samoilla menetelmillä.
Jälkimmäinen esitetään unohtumattomasti hämmästyttävässä kiistanalaisessa elokuvassa "Adrenokromi", joka on saatavana Amazon Prime -sivustolta. mutta hänet pakotettiin lähtemään indie-elokuvaan saadakseen näyttämisen elokuvateattereissa. Viimeisempi kuulemani vieläkin spesifisempi ja eliittiä paljastava ”Adrenokromi 2” oli hyökkäyksen kohteena jakelun estämiseksi. Raiskattujen, kauhistuneiden ja kidutettujen lasten tuore veri sisältää myös adrenokromia ja on suosittu juoma.
https://amg-news.com/archives/11312
Kuukausien ajan olemme tunteneet syytteet.
Kasvaa 25 000: sta 50 000: een ja nyt yli 200 000: een. Vuosien ajan olemme tienneet monista poliittisista, liike-elämän ja viihteen eliiteistä, jotka haluavat harrastaa lasten seksikauppaa, kuten Jeffrey Epstein, ja ovat mukana pedofiliassa.

Elokuun 5. päivään 2020 mennessä laps pedofiliaa ja ihmiskauppaa koskevista rikoksista on 182771 sinetöityä, 21381 avaamatonta ja 409152 sinetöimättä jätettyä syytettä.

Saadaksesi käsityksen syytöksissä mainituista yksilötyypeistä, katso alla oleva hämmästyttävä luettelo poliitikoista, sekä demokraateista että republikaaneista, jotka ovat eronneet virastaan ​​ja asemastaan ​​lasten ahdistelun ja hyväksikäytön vuoksi.
https://amg-news.com/archives/11250?fbclid=IwAR18h6wEDPIumANv2JBm5KD7CpHV0RbTnrdrXm-tOfDBJpRfJG3Rfiucv5w
Tässä on täydellinen luettelo ihmisistä, joita tutkitaan aktiivisesti lapsiin kohdistuvista rikoksista. Monet sanovat, että pidätyksiä on jo tapahtunut, mutta kukaan ei voi vahvistaa tätä.
Kysy itseltäsi, kun tarkastelet tätä luetteloa ... jos nämä olisivat vääriä väitteitä, eikö kukaan olisi olisi nostanut syytettä herjauksesta?
Se saa sinut miettimään.
Mikä on todella surullista, se, että jokaisesta, josta tulee kuuluisa, tulee kohde. Jotkut ovat syntyneet tähän salaseuraan, toiset vanhemmat myyvät siihen, toiset huumaavat ja kiristävät, toiset palkitaan kulttiin osallistumisesta saamalla päärooleja elokuvissa. Kuka tahansa arvaa kunkin näyttelijän tarinan. Presidentti Trumpin sanat ravistelivat maailmaa 6. joulukuuta.
https://amg-news.com/archives/11212
Adrenokromi: Osittainen luettelo "Black Eye" -klubista - kuka heitä lyö?
https://amg-news.com/archives/13753
Armeija käyttää puoli miljardia
kouluttaakseen sotilaita taistelemaan maan alla
https://www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html
Olen etsinyt totuutta.
tässä maailmassa, koko elämäni.
https://amg-news.com/archives/12982?fbclid=IwAR1V9wZrBhva1mBoKWqIt-WHxLzCJ6_1sCQN-VSb80hn8btIGSTTx9ogWqI
Salaiset maanalaiset sotilastukikohdat: piilotettu todellisuus ja Phil Schneiderin todellinen tarina https://rumble.com/vhsbth-secret-underground-military-bases-a-hidden-reality-and-the-true-story-of-ph.html?fbclid=IwAR3t56JT9sBvOdL9Ku1N-qsLPX1HnLomGcI1NBhpX_4FTuXYwAK0JPTSIOI

Massive Pedophile Ring Exposed With Links to Pope Benedict & His Brother
https://neonnettle.com/news/4184-massive-pedophile-ring-exposed-with-links-to-pope-benedict-his-brother
2/2 Finnish Freedom Fighter
https://www.youtube.com/channel/UCvhOsKHcrKv7ZD037gcKWJQ
https://totuudenpuolesta.me/2021/02/24/adrenokromi/
http://www.kotipetripaavola.com/illuminaatti.html
Julkkikset kertovat Adrenokromin käytöstä. Miksi suljemme silmämme? https://totuudenpuolesta.me/2021/02/24/adrenokromi/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video