Maailman valta- ja rahapyramidin toiminta

Donate

Rapsodia.info
Published on Apr 16, 2021
Tällä todella herättelevällä ja selkeällä videolla entinen bulvaani (eliitin korkealla tasolla työskennellyt arvostettu rahanvälittäjä) Ronald Bernard kertoo De Vrije Media:n haastattelussa siitä, miten tämän maailman rahajärjestelmä sekä maailmaa hallitsevan eliitin valtasysteemi toimivat. Hän kertoo yksinkertaisesta pyramidimallista sekä siitä, kuinka meidän tavallisten kansalaisten rahat valuvat - tai pikemminkin ne suorastaan riistetään eliitin toimesta – aina kaiken matkaa pyramidin huipulle saakka.

Hän kertoo tällä videolla myös faktoja pankkien sekä todellisen rahamaailman toiminnasta aina valtioiden epätoivoisia lainoja myöten! Tämä puolituntinen haastattelupätkä on todella silmiäavaava karun reaalimaailman antama opetus meille jokaiselle omaa talouttamme sekä kansakuntien toimintaa koskien!

Jos haluat menestyä omassa elämässäsi, niin oikea tieto on kultaakin arvokkaampaa. Tällä vuonna 2017 julkaistulla videolla Bernard ottaa kantaa myös maailmassa vallitseviin rokoteagendoihin sekä ihmisten orjuutukseen! Hän kertoo, miten kaikki liiketoimintamallit - mukaan lukien rokotusohjelmat sekä maailmassa vallitsevat pandemiat - ovat yhtä eliitin isoa suunnitelmaa maailman kansakuntien hallitsemiseksi, orjuuttamiseksi ja riistämiseksi!

Tämä video kannattaa todellakin katsoa, jos tahdot todella avata silmäsi sille, mitä tässä maailmassa todella tapahtuu kiiltävien kulissien ulkopuolella - ei siis siellä autuaassa lintukodossa, jossa me suomalaiset olemme niin vahvasti tottuneet omissa suhteellisen mukavissa arkielämissämme elämään.

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay