Kansanmurha ei tapahdu yhdessä yössä, vaan se tapahtuu asteittan

Donate

Rapsodia.fi
Published on Feb 20, 2021
Pohjois-Espanjassa, Galiciassa, ollaan hyväksymässä ensi viikon tiistaina (23.2.2021) uusi laki, jonka valtuutuksella ihmisiä voidaan tulla hakemaan omasta kodistaan valtion karanteenikeskuksiin pelkästään sen perusteella, että jollain epäillään olevan tartunta. Mitään testituloksia tai oireita tartunnasta ei edes tarvita, vaan pelkkä ”epäilys” sellaisesta riittää. Tämän uuden lain perusteella ihmisiä voitaisiin myös lääkitä, pakkorokottaa ja pitää valtion karanteenikeskuksissa vastoin tahtoaan.

Henna Maria haluaa tällä videolla herätellä suomalaisia nousemaan vastarintaan tällaista hulluutta vastaan, koska myös Suomessa yritetään tällä hetkellä tuoda vastaavanlaista tartuntatautilakia voimaan huhtikuun alusta alkaen, jossa rikotaan systemaattisesti ihmisoikeuksia.

Nyt on aika puolustaa omia ihmisoikeuksiamme, koska jos emme sitä tee, ne viedään meiltä tällä menolla yksi pala kerrallaan pois. Lääketieteellisten toimenpiteiden täytyy aina perustua ihmisten vapaaehtoisuuteen ja omaan tietoiseen suostumukseen. Valtio ei siis saa missään tilanteessa määrätä kansalaisilleen lääketieteellistä toimenpidettä vastoin heidän omaa tahtoa. He eivät voi vain tulla jonkun kotiin ja viedä häntä valtion karanteenikeskukseen. He eivät voi erottaa lapsia perheistään, tai väkisin rokottaa tai lääkitä ihmisiä. Tämä ei todellakaan käy päinsä, mutta meidän täytyy sanoa heille EI !!

Henna Maria sanoi tällä videolla: "Kansanmurha ja kansanpetos ei tapahdu yhdessä yössä, vaan se tapahtuu asteittain. Ja sen takia meillä täytyy olla viisaus, että me nähdään, mitkä ne asteet on. Ja meidän täytyy torjua tämä suunta ennen kuin se on mennyt liian pitkälle."

Lisää videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay