Päivän magneettiuutiset 31.5.2021

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 31, 2021
Tämä magneettijuttu on muuten todellisuutta Suomessakin. Tämä on toisen käden tietoa, mutta luotettavasta lähteestä olen saanut kuulla että jääkaappimagneetti on jäänyt käsivarteen kiinni injektiokohtaan. Lisäksi selvisi, että ilmeisesti se magneettisuus ei vaikuta olevan pysyvä ilmiö, sillä parin päivän jälkeen magneetti ei enää tartu kiinni. Tämä on puhtaasti omaa spekulaatiotani, mutta voisiko olla että magneettisuutta aiheuttavat ainesosaset leviävät ympäri kehoa? Otanta on tosin sen verran suppea, että sen perusteella on ennenaikaista tehdä päätelmiä.

Se mikä on tässä tapauksessa ehkä kaikkein kummallisinta, on täydellinen mediahiljaisuus. Miksi tätä asiaa ei käsitellä missään muualla kuin Tokentubessa?

Muistan kuinka takavuosina skeptisesti suhtautuvat henkilöt halusivat jotakin konkreettisia todisteita paranormaaleista ilmiöistä. No näitä magneettivideoita alkaa olla jo melkoinen kokoelma ja todistusaineistoa tulee jatkuvasti lisää. Minkä vuoksi tämä aihe ei ole mediakelpoinen?

Vaikuttaa että tästä aiheesta eivät pidä internetin hakukoneetkaan, ainakin Duckduckgo antaa useita hakutuloksia, joissa ilmiö kiistetään.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video