Dr. Buttar varoittaa COVID-joukkokuolemasta - Rapsodia.fi -tekstitys ??? Tek...

Donate

Voitontie
Published on Mar 19, 2021
Tekstitimme juuri lyhyen videon, jossa Dr. Rashid Buttar kertoo siitä, miten toinen COVID-19 aalto on täysin etukäteen suunniteltu ja luotu kolmea eri tapaa käyttämällä. Ensimmäinen niistä on kasvomaski, joka heikentää ihmisen immuniteettiä. Kun ihminen käyttää kasvomaskia, hän hengittää omia hiilidioksidipäästöjään, josta seuraa happivaje, joka rasittaa elimistöä. Kun kasvomaskin läpi hengittää, silloin tulee samalla hengittäneeksi omiin keuhkoihinsa erilaisia pienhiukkasia, koska kasvomaski on tehty muovista. Kasvomaskia käyttämällä ihminen siis hengittää samalla myös myrkkyjä itseensä ja näin hänen vastustuskykynsä heikkenee.

Toinen tapa, jota he käyttävät, on 5G-teknologia, jolla sinänsä ei ole mitään tekemistä itsessään COVID-19-viruksen kanssa, mutta sillä on valtavan suuret negatiiviset vaikutukset ihmisen immuunijärjestelmään. Tällä hetkellä puhelimemme toimivat 500-1500 hertsin taajuudella, mutta kun tämä uusi 5G-teknologia on täysimittaisessa käytössä, taajuudet ovat 30-300 gigahertsiä. Joka tarkoittaa siis 30-300 miljardia hertsiä! Tällaiset taajuudet tulevat aiheuttamaan sydän- aivo- ja lisämunuaisten syöpiä sekä neurologisen ongelmien lisääntymistä.

Kolmantena he käyttävät tämän toisen aallon luomisessa COVID-19-rokotteita. Näiden kokeellisten rokotteiden tarkoituksena ei ole tehdä ihmisistä terveitä. Edes WHO ei lupaa näiden rokotteiden suojaavan sinua koronavirustartunnalta, jos ottaisit tämän rokotteen. Mikä ihmeen rokote se semmoinen edes on? Dr. Rashid Buttar VAROITTAA tällä videolla, että kuka tahansa, joka tulee ottamaan näitä uusia rokotteita, tulee sairastumaan ja pahimmassa tapauksessa jopa kuolemaan.

Katso videolta lisää ja jaa tietoa tästä eteenpäin. Olemme kuulleet ympäri maailmaa ja valitettavasti myös Suomesta siitä, kuinka ihmiset ovat kuolleet jo heti aivan muutaman päivän sisällä siitä, kun he ovat menneet ottamaan tämän kamalan myrkkypiikin. Nyt on aika tehdä kaikkensa sen eteen, että ihmiset ympärillämme heräisivät tähän karmivaan todellisuuteen, jossa parhaillaan elämme!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Pääset katsomaan koko Dr. Rashid Buttarin haastattelun englanniksi tästä: https://www.bitchute.com/video/77vucUNGtDO4/
Kategoria
Uutiset ja politiikka
Tagit
Buttar varoittaa COVID joukkokuolemasta

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay