Project Veritas – OSA 4: koronarokote paljastukset - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Oct 6, 2021
Project Veritas julkaisi 5.10.2021 neljännen osan videosarjastaan, jossa he paljastavat rokotevalmistajien, viranomaisten ja eri alojen asiantuntijoiden törkeitä valheita, salailua, peittelyä, vääristelyä ja korruptiota. Tämä ohjelmasarja näyttää salaa kuvattuja tilanteita siitä, mitä rokoteasioiden ympärillä hääräilevät toimijat oikeasti sanovat näistä asioista suurelta yleisöltä suljettujen ovien takana.

Tässä 4. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa kolme Pfizerin tieteellisellä puolella työskentelevää työntekijää: Nick Karl, Chris Croce ja Rahul Khandke. Tällä videolla paljastuu mm. totuus siitä, miten ihmisen luonnollinen immuniteetti tarjoaa rokotteita paremman suojan virusta vastaan. Ja tämä totuus kerrotaan suoraan rokotteita valmistavien yhtiöiden työntekijöiden omalla suulla. Relevantti kysymys kuuluukin nyt, että miksi meille sitten yritetään pakottaa näitä tehottomia ja turhia rokotteita, joista seuraa vain haittavaikutuksia?

"Kun ihminen on luonnollisesti immuuni, joka on siis seurausta koronatartunnasta, heillä on tuolloin enemmän vasta-aineita virusta vastaan. Kun saat luonnollisen virustartunnan, silloin elimistö tuottaa vasta-aineita laajalla skaalalla viruksia vastaan. Joten omat vasta-aineesi ovat näin ollen paremmat kuin mitä rokotteesta saatavat.

Minusta se, mitä he tekevät... Esimerkiksi se, että kaupunkeihin tarvitaan rokotepassit ja kaikkea. Tässä on kyse siitä, että he vain hankaloittavat kaikkea rokottamattomille ihmisille... Aina siihen pisteeseen saakka, että he taipuvat lopulta piikille. Jos rokottamattomia estetään tekemästä kaikkea, kun taas rokotetut saavat tehdä ihan vapaasti kaikkea. Lopulta he ovat tyyliin, että pakko kai se on sitten ottaa", Nick Karl kertoo videolla.

"Minusta tuntuu, että työskentelen pahalle yhtiölle, koska kyse on vain tuotoista... Olen siellä itse, jotta voisin auttaa ihmisiä. En ole siellä tienaamassa miljoonia dollareita. Tässä on moraalinen dilemma. Meidän firma pyörii nyt käytännössä COVID-rahoilla. Me teimme voittoa yli 15 miljardia viime vuonna," Chris Croce sanoi.

Hautausurakoitsija John O´Looney kertoo erinomaisella tavalla tämän suuremman kuvan tästä koko pandemiasta sen perusteella, mitä on nähnyt omasta perspektiivistään käsin katsottuna hautausurakoitsijana. Tämä kannattaa katsoa:
https://rapsodia.fi/hautausurakoitsija-kertoo-totuuden-koronakuolemista-2/

Olemme tekstittäneet myös osat 1 & 3, jotka pääset katsomaan näistä linkeistä:

https://rapsodia.fi/project-veritas-osa-1-koronarokote-paljastukset/

https://rapsodia.fi/project-veritas-osa-3-koronarokote-paljastukset-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay