Ask the Experts – Kysy asiantuntijoilta - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 12, 2020
Lääkärien varoitus rokotteesta!

Tässä tekstittämämme video yhteensä 33:lta lääkäriltä ja hyvinvointiin perehtyneeltä ammattilaiselta. Tällä videolla nämä lukuisat eri puolilta maailmaa kotoisin olevat lääkärit & ammattilaiset ottavat yhdessä kantaa siihen, miten he näkevät tämän tulevan koronarokotteen todella vaarallisena ihmisten terveydelle sekä koko koronaplandemiavyyhdin yhtenä isona huijauksena!

Tällä videolla pääsevät ääneen niin rokotteisiin perehtyneet lääkärit kuin myös eri alojen ammattilaiset, jotka kertovat lisää tilastotietoa sekä EU:n reagointia tähän tänä vuonna “puhjenneeseen” plandemiaan liittyen. EU on itseasiassa vauhdittanut toimillaan sitä, että tämä ihmisten terveydelle vaarallinen rokote, kuten lääkärit sen videolla ilmaisevat, saataisiin mahdollisimman pian markkinoille.

Lääkärit esittävät videolla suuren huolensa siitä, mitä tämä täysin kokeellinen ja nopeasti tuotettu uudentyyppinen ihmisen omaa perimää muokkaava rokote voi saada aikaan sen ottajissa. Rokotteiden “perinteisten” sivuvaikutusten lisäksi luvassa voi olla mm. naisten steriloitumista sekä jo tätä edellä mainittua DNA:n muuttumista. Videolla esiintyy myös useampi Ruotsin edustaja, joilla on hyvin vankka mielipide tähän koronaplandemiaan: se on täyttä huijausta ja rokote on vaarallinen, tehoton sekä pelkkää rahanhaaskausta! Ruotsalainen lääkäri Mikael Nordfors ehdottaa rokotteen tilalle D-vitamiinia, jonka koronaviruskuolleisuutta vähentävä vaikutus voi olla jopa 95%.

Tässäpä oiva annos oppia rohkeilta lääkäreiltä meille kaikille suomalaisille tähän tulevaan koronarokoteprojektiin sekä koko plandemiaan liittyen reippaasti alle 30 minuuttiseen videoon tiivistettynä! Nyt on aika meistä jokaisen, myös terveydenhuollonammattilaisten, aktivoitua tässä asiassa ja jakaa tätä tietoa eteenpäin ennen kuin se on liian myöhäistä! Nyt on todellakin aika välittää lähimmäisestä ja kertoa näistä koronarokotteen suurista vaaroista ja riskeistä, jotta yhdellekään tutulle tai tuntemattomalle ei kävisi niin kuin harmillisen riskeistä tietämättömille ja heikkoon asemaan joutuneille sikainfluenssapiikistä sairastuneille henkilöille kävi aikoinaan. Tosin sikaifluenssa piikkiä ei voi edes verrata siihen katastrofiin, mikä koronapiikistä on nyt vasta tuloillaan!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay