Mielenosoitus Tukholmassa 6.3.2021 - ??? Rapsodia.fi -tekstitys Tekstitimme ...

Donate

Voitontie
Published on Mar 22, 2021
ekstitimme juuri videon 6.3.2021 Tukholmassa järjestetystä mielenosoituksesta koronarajoituksia vastaan. Mielenosoituksen nimi oli ”Tuhannen ihmisen marssi vapauden ja totuuden puolesta”. Paikalla on kerrottu olleen tuhansia ihmisiä.

Helsingissä kansalaistorilla järjestetään nyt myös lauantaina 20.3.2021 klo 14-17 Vapauden puolesta -mielenosoitus inhimillisyyden, sananvapauden ja itsemääräämis-oikeuden puolesta. Paikalla on puhumassa kansanedustaja Ano Turtiainen, kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen, kansalaisvaikuttaja Suvi Ahonen, pakkotestattu iisalmelainen joogayrittäjä Merike Sirelpuu, terveystaloustieteen tohtori Kirsi Kautiainen, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja rokotetutkija Elina Hytönen. Tämä mielenosoitus on osa kansainvälistä World Wide Demonstration:ia jossa yli 40 maata osoittaa mieltään samana päivänä.

Haluammekin nyt rohkaista kaikkia suomalaisia ottamaan mallia näistä rohkeista ruotsalaisista, jotka lähtivät rohkeasti kaduille osoittamaan mieltään ja pitämään kiinni kansalaisoikeuksistaan. Emme voi enää vain hiljaa alistua tähän tyranniaan, jota Suomessakin tällä hetkellä toteutetaan tämän valheelliseen kerrontaan perustuvan koronan varjolla! Meillä ei ole täällä todellisuudessa meneillään mitään tappavaa pandemiaa, vaan kaikki tämä perustuu vain median luomaan illuusioon tappavasta pandemiasta. Valitettavasti monet suomalaiset ovat pelon lietsonnan myötä nielleet tämän valheen ja tulleet sitä kautta petetyiksi.

Nyt on kuitenkin tullut sen aika, että meidän täytyy yhdessä nousta Suomen kansana tätä järjetöntä hulluutta vastaan ennen kuin on liian myöhäistä!

Katso tältä videolta lisää ja inspiroidu lähtemään mukaan puolustamaan omia ihmis- ja kansalaisoikeuksiasi 20.3.2021 Helsingin kansalaistorille!

Lisää tietoa Vapauden puolesta -mielenosoituksesta löydät tästä linkistä: https://vapaudenpuolesta.fi/tapahtumat/

Katso myös suomeksi tekstitetty inspiroiva video siitä, miten tanskalaiset lähtivät kaduille osoittamaan mieltään ja saivat sen myötä pakkorokotuslain kumottua: https://rapsodia.fi/tanska-kumosi-pakkorokotuslain/

Lisää videoita suomeksi löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay