3. KAUSI Pastori Chrisin kanssa: 2. viikko: 3 päivä (3.3.2021)

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Mar 29, 2021
Pastori Chris aloitti tämän illan LIVE-lähetyksen todella pysäyttävällä uutisartikkelilla suoraan Saksasta, jossa suunnitellaan jo yhden maailmanuskonnon palvomispaikan/kirkon rakentamista. Suunnitelmat etenevät ja agenda vetää mukaan niin vale-kristittyjä, vale-muslimeja kuin myös muidenkin uskontojen edustajia. Pastori Chris sanoikin lähetyksessä totuuden siitä, kuinka yksikään todellinen kristitty ei voi kannattaa yhtä maailmanuskontoa tai yksikään Jumalan oikea profeetta johdattaa ihmisiä palvomaan muita jumalia. Se olisi yksinkertaisesti täysin Raamatun ohjeiden vastaista.

Pastori Chris kertoi lähetyksen alkupuolella myös lisää ajankohtaista päivitystä rokotetilanteeseen. Ihmisiä kuolee ja sairastuu todella vakavasti tällä hetkellä ympäri maailmaa siihen, että he ovat ottaneet tämän täysin kokeellisen ja uuden koronarokotteen.

Loppulähetyksen ajan Pastori Chris jatkoi opetustaan Jumalan ja Taivaan Valtakunnan eroista sekä kertoi, kuinka Jeesus sai Valtakunnan omakseen. Hän oli aivan ensimmäiseksi kuuliainen Jumalan ohjeille aina hamaan ristinkuolemaan saakka. Tämän lisäksi Hän maksoi Valtakunnan saamisen omalla verellään sekä taisteli sen itselleen. Voimme todella oppia tästä paljon sekä ottaa Hänestä esimerkkiä omaan elämäämme kulkiessamme omalla uskonvaelluksellamme Herran kanssa eteenpäin!

Lisää Pastori Chrisin opetuksia löydät suomen kielellä osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay