Ennustavaa ohjelmointia: The Invasion (2007)

Donate

VainYksiTie
Published on Apr 5, 2021
Elokuvassa The Invasion (2007) jotakin kammottavaa on saapunut maapallollemme, jotakin, joka hyökkää kimppuumme, kun nukumme, ja muuttaa meidät sieluttomiksi, keinotekoiseksi klooneiksi. Aika käy vähiin, kun psykiatri Carol Benneth (Nicole Kidman) ja hänen kollegansa Ben Driscoll (Daniel Craig) lähtevät hyytävälle matkalle painajaismaiseen maailmaan, missä ainoa konsti pystyä hengissä on pysyä valveilla. Keneenkään ei voi luottaa.

video credit:

KIELIKELLO - Arto Lauri tutkii kemikaalivanojen morgelloneja.
https://tokentube.net/v/1099377358/Arto-Lauri-tutkii-chemtrail-morgelloneja

Arto Lauri tutkii kemikaalivanojen morgelloneja.
https://youtu.be/feyL3cd_va8


KIDS DON’T EAT THE “CHEMTRAILS BLACKGOO NANOTECH SNOW”!
https://www.bitchute.com/video/NlE54e3LLCwW/

Kaikkea mahdollisesti kopiosuojattua materiaalia on videoillani käytetty puhtaasti havainnollistamis- ja kommentointitarkoituksissa. Kanavallani ja sen videoilla ei ole MITÄÄN taloudellisia tai kaupallisia intressejä. Päätarkoitukseni on herättää ajatuksia, sekä harjoittaa ilmaisunvapautta. EN ANNA LÄÄKETIETEELLISIÄ NEUVOJA TAI OPASTUSTA, mutta sanon niistä mielipiteeni.

Fair Use Act Disclaimer:

Fair Use
Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research.
Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

Fair Use Definition
Fair use is a doctrine in United States copyright law that allows limited use of copyrighted material without requiring permission from the rights holders, such as commentary, criticism, news reporting, research, teaching or scholarship. It provides for the legal, non-licensed citation or incorporation of copyrighted material in another author’s work under a four-factor balancing test.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video