Hannah Rohkea Regressio 035 Suomen keskiaikaa ja luonnon ja yrttien parantava voima

Donate

Hannah Rohkea
Published on Apr 3, 2021
Eletään keskiaikaa Suomessa. Pieni tyttö on myyty piiaksi linnaan. Hän on tottunut kulkemaan lampaiden kanssa metsässä ja niinpä hän saa tehtäväkseen paimentaa myös linnan lampaita. Eräänä päivänä yksi lampaista karkaa sepän pajaan. Seppä ei kuitenkaan halua antaa lammasta takaisin tytölle, vaan paiskaa tämän jalalle alasimen. Tytöltä murtuu varvas ja hän hakee apua linnan alaisuuteen kuuluvista taloista. Häntä ei kuitenkaan piitata auttaa, sillä varvas murskana hän on hyödytön. Tyttö lähtee pois näiden ilkeiden ihmisten luota ja menee metsään. Hän osaa käyttää yrttejä ja tietää, että luonto parantaa. Hän tietää osaavansa parantaa itse itsensä.
Aikuisena hän asuu muiden suomalaisten alkuperäisasukkaiden kanssa kylässä miehensä ja lastensa kanssa. Hän on taitava tekemään käsitöitä ja valmistaa vaatteita kyläläisille. Naiset valmistavat taidokkaita käsitöitä, miehet takovat hienoja miekkoja. Ihmiset tuntevat yrtit ja osaavat parantaa itse itsensä. Elämä on harmonista, kylässä on kaikki hyvin.
Eräänä päivänä kuninkaan miehet ovat tulleet ja hävittäneet kylän. Jäljellä on vain savuavia raunioita, monet ovat kadonneet, nuoret on viety pois. Heidän sukulinjansa ei haluta jatkuvan.
Vanha nainen kutsuu tarinan näkijää ja kokijaa seuraamaan itseään pitkin metsäpolkua Kolin vuoristoisissa maisemissa. Vanhan naisen askel on kevyt ja varma, vartalonsa solakka ja elinvoimainen. Hän tuntee yrtit ja luonnon parantavan voiman. Tasapaino löytyy luonnosta, Jumalan harmoniasta. Kaikki muu saa jäädä.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin kanssa on ilmennyt ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com tai facebookissa sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta ja lähetän sinulle toimivan linkin sitä kautta.
Minut löytää myös Tokentubesta kanavalta Hannah Rohkea.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay