POISTETTIIN VÄLITTÖMÄSTI YouTubesta! Olkaa hyvä: Teemu Vehkala Show #42 - "Mitä Seuraavaksi Luvassa"

Donate

Muutos
Published on Nov 3, 2021
Totuus halutaan pitää ihmisiltä piilossa, joten JAKAKAA KAIKKIALLE. Olemme tässä kaikki yhdessä näitä tuhoajia vastaan. Koronaa ei ole olemassa mutta epärokote-myrkkyliuokset ovat.

Jakso sensuroitiin itse LIVE-striimauksen jälkeen ennen kuin kerkisi kissaa sanoa. Tässä osutaan todellakin asioiden ytimeen; hätäsensuuri on merkki siitä. Suurkiitos Teemu Vehkalalle tiedonjaosta niin laajan tutkimuksen ja kokemuksen kautta.

Rokotepassi on tullut ja sitä yritetään käyttää niin, ettei kukaan voisi tehdä työtä, ellei ole saanut ns. koronapiikitystä. Ensin hoitohenkilökunta ja sitten muut työpaikat. Koska myös rokotetut sairastavat ja tartuttavat, ei tässä ole mitään järkeä, vaan kaikki tehdään vain, jotta mahdollisimman moni saataisiin ottamaan myrkkypiikki. Tulevana talvena saattaa ilmetä jo enemmän rokotekuolemia ja rokotevammoja, jotka laitetaan kuitenkin väärin "koronaviruksen" tiliin.

Tässä on kyseessä historiallisen suuri rikos. Pfizer, joka on syyllistynyt moniin petoksiin, myy miljarditolkulla myrkkypiikkejä eikä valtiovalta edes tutki, mitä piikit sisältävät. Pfizer on vapautettu KAIKESTA vastuusta. Tällainen menettely on jyrkästi lainvastaista ja rikollista. Muualla tehtyjen tutkimusten mukaan piikit sisältävät mm. myrkyllistä grafeenioksidia. Kaikesta huolimatta valtamedia levittää valheellista propagandaa, että piikit olisivat tehokkaita ja turvallisia.

Jokaisen, joka ei ole valtamedian aivopesemä, tulisi nyt valmistautua taisteluun levittämällä oikeaa tietoa koronahuijauksesta ja osallistumalla mielenosoituksiin ja tutkintapyyntöihin, joita on tehnyt itsenäisyystaistelija juristi Jaana Kavonius. Jaana Kavonius on tällä hetkellä NÄLKÄLAKOSSA Presidentin kanslian edustalla asuntoautossa Helsingissä ja myös monisairaana hengenvaarassa; HÄN TARVITSEE KAIKEN TUEN JA AVUN.

Kaiken vääryyden huippuna on, että myös 5-11 vuotiaita lapsia aletaan myrkyttämään näillä mRNA-piikeillä. VKK (Valta Kuuluu Kansalle) on uusi kansanliike (https://valtakuuluukansalle.fi/). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!

http://koronarealistit.com/
https://vapaudenpuolesta.fi/
https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
http://sinikkatyynela.blogspot.com/
https://www.elinahytonen.fi
https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
http://stopworldcontrol.com

Lähde: https://www.youtube.com/channel/UChZHamBAaLRsOj05JER5-8A/videos

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video