Uusi super variantti covid-22 ensi vuonna

Donate

KIELIKELLO
Published on Aug 24, 2021
Ensi vuodeksi "asiantuntija" povaa uutta super varianttia covid-22.

Asiantuntijan mukaan koronaviruksen "supervariantti", joka on pahempi kuin Covid-19, saattaa ilmaantua ensi vuonna, ja jokainen rokottamaton henkilö on potentiaalinen superlevittäjä.

Immunologi professori tohtori Sai Reddy liittovaltion teknologiainstituutista ETH Zürich sanoi, että olemassa olevien kantojen yhdistelmä voi johtaa uuteen ja vaarallisempaan vaiheeseen pandemiassa.

Hän varoitti: "Covid-22 voi olla jopa pahempi kuin mitä nyt koemme."

Tämän seurauksena useita rokotuksia on valmisteltava seuraavien vuosien aikana, kun maailma jatkaa taistelua muuttuvaa uhkaa vastaan, "ehkä koko loppuelämämme".

Puhuessaan sveitsiläiselle saksankieliselle Blick-sanomalehdelle tiedemies sanoi Deltan kaltaisten tapahtumien vuoksi, että "tämä ei ole enää Covid-19", ja varoitti, että kaikki, jotka kieltäytyvät tökkimästä, tarttuvat jossain vaiheessa. Deltan viruskuormitus on niin suuri, että jokainen, jota ei ole rokotettu ja joka on saanut tartunnan muunnelmasta, voi olla superlevitin ", hän jatkoi. Professori Reddy sanoi, että kaikki lapset on rokotettava, koska on riittävästi todisteita osoittamaan, että rokotteet eivät ole uhka alle 12 -vuotiaille. Ja kaikki, jotka eivät ole, auttavat vain levittämään virusta nopeammin. Hän jatkoi sanomalla, että "rokotusten läpimurto" tulee syksyllä, jolloin tapaukset lisääntyvät jälleen, ja voi joutua palaamaan ankariin rajoittaviin toimenpiteisiin joissakin maissa.

Professori Reddy lisäsi: "On hyvin todennäköistä, että syntyy uusi variantti, jossa emme voi enää luottaa pelkästään rokotuksiin.

"Siksi meidän on valmistauduttava useisiin seuraavien vuosien rokotuksiin, joita mukautetaan jatkuvasti uusiin muunnelmiin."

Hän sanoi, että beeta- ja gamma -variantit voivat osittain välttää vasta -aineita, ja vaikka Delta on "paljon tarttuvampi", se ei ole "kehittänyt pako mutaatioita". Mutta jonkin verran tuoretta yhdistelmää on "väistämätöntä", kun beta tai gamma muuttuvat tarttuvammaksi tai delta kehittyy edelleen. Professori kuvaili virusta ja ihmisen immuunijärjestelmää "kuin kaksi tanssijaa". "Immuunijärjestelmä liikkuu ja virus reagoi. Tanssimme viruksen kanssa pitkään. Todennäköisesti vuosia, ehkä koko loppuelämämme."
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/new-super-variant-covid-22-24817360

Kuva koronatodistuksesta 8 piikin sarja

https://tokentube.net/i/2445015517/8-piikki%C3%A4-

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video