olen vakuuttunut, jotain hämärää on tapahtumassa

Donate

Venninposti
Published on Dec 28, 2020
Olen vakuuttunut, että jotain hämärää on tapahtumassa!

Linkki: https://rapsodia.fi/covid-rokote-varoitus-2/
Hei! mikäli linkin takana asiat näyttävät epäuskottavilta, niin voit tulla keskustelemaan kanssani Suomi Discord Ryhmään: https://discord.com/invite/wYYsqfK
ja Fixit Discord Ryhmään:
https://discord.com/invite/eAdjRa2ySc
Löydät ryhmistä myös Discord-käyttäjäni johon voit laittaa suoran viestin minulle. kuuntelen ja luen mielelläni myös kritiikkiä aiheesta, sillä se auttaa parantamaan asioitani ymmärrettävämpään muotoon.

Selostus:

Hei kaverit!. tässä virustauti jutussa ei ole mitään päätä eikä häntää.
näissä rajoituksissa ei ole mitään järkeä, toisaalta ne on liian pieniä ja toisaalta ne on liian suuria
esimerkiksi kauppojen rajoitukset ovat liian pieniä, mikäli rutto olisi liikkeellä niin olisi syytä sulkea kaupat, tai
päästää niihin yksi asiakas kerrallaan.
toiseksi koulujen sulkeminen on aiavan järjentöntä, sillä tämä kyseinen tauti on nimittäin täysin vaaraton koululaisille ja opiskelijoille, tähän kyseiseen tautiin ei kuole alle keski-ikäisiä juuri ollenkaan. kuolleiden keski-ikä on 84v, ja yleinen keski-ikä on 81 vuotta. heihin kohdistuvat rajoitukset olisivat ihan erilaisia, mikäli jokin vaarallinen tai tappava virus olisi leviämässä. esimerkiksi heille olisi syytä antaa niitä ennaltaehkäiseviä lääkeitä, kuten hydroksidiklorokiinia.
ja c-vitamiinia.
olen nyt vakuuttunut siitä että, tässä on joitain muuta taustalla, mitä meille on kerrottu. aivan kuin meiltä oltaisiin viemässä pois jotain hyvin hyvin kallista.
ja meillä on hyvin vähän arvokasta aikaa puuttua tähän asiaan. suomen kansa vaikuttaa totaalisen aivopestyltä.
ihmiset tekee ja pukee järjettömiä asioita ylleen, suomen kieli on monilta osin vaipunut hyvin yksinkertaiseen muotoon.
tämän aivopesun purkaminen vaatii 15-20 vuotta aikaa kouluttaa: uusi terveet arvot omaava sukupolvi. vihreys ja feminismi ja globalismi ei näitä arvoja ole täällä suomessa. täällä miehet tekevät raskaita töitä ja naiset tyypillisesti ovat kouluissa opettajina ja lääkärissä hoitajina. ministereiden sukupuolella ei ole nykymaailmassa itsessään väliä ellei niillä pyritä levittämään jotain uusia uskomuksia kansalle.
kiitos videon katsomisesta ja saat kommentoida videon alle, ellei sitä joku sensuroi, tätäkin on valitettavasti tapahtunut. jotain täytyy nyt tehdä.! nyt ei enää aikalla, seuraavassa videossa uutta päivitystä tilanteesta.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video