Mielipiteestä pakkohoitoon - Asianajaja Aki Nummelin vastaa

Donate

TimoQvantti
Published on Aug 7, 2022
http://redpillmedia.fi/
Alkuperäinen: https://www.youtube.com/watch?v=xLzq5jFBGCY

Tällä kertaa huippuvieras ja ihmisten auttaja Lakimies/Asianajaja Aki Nummelin!
Tarkoituksena olisi keskustella, millä tavalla Suomessa toimii mielenterveyspalvelut, Voiko mielipiteestä joutua pakkohoitoon? Mitä ongelmia on mielenterveyspalveluissa Suomessa ja noudatetaanko siellä lakia?

Tässä pikainen kässärini (otteita):

Suomessa on ihmisiä jotka haluavat hoitoon, mutta eivät pääse ja moni tekee sen jälkeen itsemurhan. Ja terveet jotka tyyliin kritisoivat päättäjiä viedään pakkohoitoon koska he ovat ”psykoosissa”.

Ihmisillä on oikeus sananvapauteen. Jopa kansainvälisissä ihmisoikeussopimuksissa taataan sananvapaus ja nuo sopimukset ovat [ainoina] jopa perustuslain yläpuolella.

Oikeusasiamies määräsi että poliisin on pakko antaa virka-apua mielisairaaloille. Nyt pienellä joukolla ihmisiä, eli mielisairaaloiden ylilääkäreillä tai apulaisylilääkäreillä on valtava valta.

Laittomissa pakkohoitomääräyksissä on annettu harvoin tuomioita. Ja jos on, ne ovat tyyliin korvauksia, esimerkiksi 13.000 euroa kolmen kuukauden pakkohoidosta.

Vapaamuurareilla on ns. juniorisarjoja joissa valmistellaan vapaamuurareita.

On myös eri reittejä joiden läpikäynnillä pääsee vapaamuurariksi.

On tärkeää hastaa koko ajan järjestelmää että se pysyy oikeudenmukaisena.

Eräs asianajaja teki pikkutyön ja sai 50.000 euroa siitä korvaukseksi. Tuo on eräänlaista ennakkokorruptiota jolla ostetaan ihmiset valmiiksi etteivät he vastaisuudessa toimi ”anteliaita” tahoja vastaan.

Kaikki opiskelukaverini olivat opiskelemassa ”varmuuden vuoksi”, eli jos he jäävät työttömiksi. Heillä kaikkilla oli jo hyväpalkkainen työ, eli he tienaavat niin hyvin ettei kukaan heistä uran missään vaiheessa uskalla ottaa asiakkaaksi paljon maksavan asiakkaan "vihollisia".

Ihmisiä on usein määrätty pakkohoitoon vain toteamalla että henkilö on psykoottinen. Ilman mitään selityksiä käyttäytymisestä, tai selityksellä että kunnallista avohoitoa ei ole tarjolla.

Jos kunta on hoitanut mielenterveyspalvelunsa huonosti, ei sillä perusteella voi ihmisiltä vapautta riistää.
Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay