TUCKER CARLSON PALJASTAA USA:N ARMEIJAN POWERPOINTIN, JOSSA PERUSTELLAAN ROKOTEVELVOITTEITA DIALLA, JOSSA LUETELLAAN 7 SAATANALLISUUDEN PERIAATETTA.

Donate

AmericanBigfoot
Published on Sep 24, 2021
https://clarion.causeaction.com/2021/09/21/tucker-carlson-reveals-powerpoint-from-us-army-justifying-vax-mandates-with-a-slide-that-lists-7-tenets-of-satanism/

https://noqreport.com/2021/09/21/tucker-carlson-reveals-powerpoint-from-us-army-justifying-vax-mandates-with-a-slide-that-lists-7-tenets-of-satanism-video/

https://www.infowars.com/posts/wth-is-this-tucker-carlson-reveals-satanism-powerpoint-slide-presented-to-army-to-promote-vaccination/

TUCKER CARLSON PALJASTAA USA:N ARMEIJAN POWERPOINTIN, JOSSA PERUSTELLAAN ROKOTEVELVOITTEITA DIALLA, JOSSA LUETELLAAN 7 SAATANALLISUUDEN PERIAATETTA.
Lähettäjä The Gateway Pundit | syyskuu 21, 2021 | NOQ Report | 0 | |

https://noqreport.com/2021/09/21/tucker-carlson-revea..

Tucker Carlson paljastaa USA:n armeijan powerpointin, jolla perustellaan rokotevelvoitteita dialla, jossa lukee "Kuinka monta lasta uhrattiin Saatanalle rokotteen takia?" sekä luetellaan 7 satanismin oppiainetta pic.twitter.com/a6SmmNwLvS

- Daily Caller (@DailyCaller) 21. syyskuuta 2021.

Fox Newsin juontaja Tucker Carlson paljasti maanantai-iltana Yhdysvaltain armeijan PowerPoint-dian, jota käytettiin Bidenin rokotemandaatin perustelemiseen listaamalla satanismin 7 opinkappaletta.

Joe Biden tuhoaa tarkoituksella Yhdysvaltain armeijan Covid-rokotusmandaatillaan. Tucker Carlson kutsui Bidenin armeijan rokotemandaattia "Yhdysvaltain armeijan valtaamiseksi".

Tucker sai haltuunsa PowerPoint-diakuvia, joita armeija käytti vakuuttaakseen/paineistaakseen palveluksessa olevia jäseniä ottamaan rokotteen.

TRENDING: Maricopan piirikunnan valvojan Steve Chucriin vuotanut nauhoite: Maricopan piirikunnan äänestyskoneyhtiön tarkastus ja uudelleenlaskenta - "oli muuten melkoista BULLSH*T" (AUDIO).

"Kuinka monta lasta uhrattiin Saatanalle rokotteen takia?" yhdessä diassa lukee.

Toisessa diassa lueteltiin satanismin 7 periaatetta.Yhdysvaltain armeija vahvisti Tuckerille, että diat olivat aitoja, mutta sanoi, ettei armeijan johto hyväksynyt sitäVIDEO: Tucker Carlson paljastaa Yhdysvaltain armeijan powerpointin, jolla perustellaan rokotevelvoitteita ja jossa on dia, jossa lukee "Kuinka monta lasta uhrattiin Saatanalle rokotteen takia?" sekä luetellaan satanismin 7 opinkappaletta pic.twitter.com/a6SmmNwLvS - Daily Caller (@DailyCaller) September 21, 2021
Tucker Carlson Reveals PowerPoint From US Army Justifying Vax Mandates with a Slide That Lists 7 Ten
clarion.causeaction.com
Show shared copies
1
American Bigfoot
American Bigfoot
https://www.infowars.com/posts/wth-is-this-tucker-car..

———————————————————————————————
Mitä tämä on? Tucker Carlson paljastaa "satanismia" Powerpoint Dia esiteltiin armeijalle rokottamisen edistämiseen
Steve Watson
21 syyskuu 2021, 6:55 am
"Tässä on siis Yhdysvaltain armeija tekemässä PR:ää satanismille."

LÄHETÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIA TÄSTÄ.

Juontaja Tucker Carlson paljasti maanantaina oudon powerpoint-dian, joka esiteltiin Yhdysvaltain armeijan palveluksessa oleville jäsenille, jotta heidät saataisiin mukaan pakollisiin COVID-rokotuksiin. Dia kysyy ivallisesti "kuinka monta lasta on uhrattu Saatanalle rokotteen takia?" ennen kuin väittää, että vain kolme ihmistä on kuollut sivuvaikutuksiin, ja luettelee sitten "satanismin periaatteet", jotka on poimittu suoraan "Satanismin temppelin" verkkosivustolta.

Armeija myönsi, että dia näytettiin palveluksessa oleville, mutta väittää, että johto ei hyväksynyt sitä, Carlsonin mukaan, joka leimasi armeijan rokotemandaatin "Yhdysvaltain armeijan valtaamiseksi".

Mitä helvettiä tämä on?

Tucker Carlson paljastaa Yhdysvaltain armeijan powerpointin, jolla perustellaan rokotemandaattia ja jossa on dia, jossa lukee "Kuinka monta lasta uhrattiin Saatanalle rokotteen takia?" sekä luetellaan satanismin 7 periaatetta pic.twitter.com/a6SmmNwLvS

- Daily Caller (@DailyCaller) 21. syyskuuta 2021.
"Tässä on siis Yhdysvaltain armeija tekemässä PR-työtä satanismille", Carlson totesi ja lisäsi: "Loppuosa esityksestä ei ole yhtä järkyttävä, mutta täysin surkea ja epärehellinen."

Hän jatkoi: "Siinä esimerkiksi väitetään virheellisesti, että vain kolme ihmistä on kuollut COVID-rokotteen ottamiseen. Bidenin hallinnon keräämien raporttien mukaan tämä luku on itse asiassa tuhansia."

Carlson jatkoi huomauttamalla, kuinka jopa laivaston SEALSin eliittijoukkoihin kohdistetaan toimeksiantoja. Hän lisäsi: "Selvyyden vuoksi, jos mietitte, onko tämä vastaus jonkinlaiseen kriisiin: Emme usko, että yksikään Navy SEAL ei ole kuollut COVIDiin. He ovat maailman terveimpiä ihmisiä, armeijan olympiaurheilijoita. Monet heistä ovat sairastaneet viruksen ja toipuneet, mikä tarkoittaa, että heillä on enemmän luonnollista immuniteettia kuin rokote voisi koskaan antaa."

"Silti tänä iltana saamme kuulla, että satoja Navy SEALin sotilaita uhkaa potkut, koska he kieltäytyvät ottamasta rokotetta", Carlson totesi edelleen.

Hän jatkoi: "Muistakaa, että laivaston SEAL-joukkoja on vain noin 2 500, joista jokaisen kouluttaminen maksaa Yhdysvaltain hallitukselle vähintään puoli miljoonaa dollaria. Kuvitelkaa vaikutus maamme sotilaalliseen valmiuteen. Se on kauhistuttavaa. Jos rakastatte maata, ette tekisi näin. Ette myöskään tekisi sairaaloitamme toimintakyvyttömiksi pakottamalla sairaanhoitajamme eroamaan, koska he eivät halua ottaa pistosta."

Kuten olemme aiemmin todenneet, rokotevelvoitteita on vastustettu merkittävästi sotilashenkilöstön keskuudessa.

Carlsonin koko monologi on alla:

---------------------------------------

HÄLYTYS! Piilaakson massasensuurin aikakaudella on ratkaisevan tärkeää, että pysymme yhteydessä.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay