Merike Sirelpuu – Videoneuvottelussa Ossi Tiihonen & WFA – Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Mar 7, 2021
PAKKOTESTAUSTA JA VÄKIVALTAA - SUOMI KOKO MAAILMAN VALOKEILASSA KANSAINVÄLISEN WORLD FREEDOM ALLIANCEN VAATIESSA IHMISOIKEUKSIA MERIKE SIRELPUULLE

Iisalmelaisen joogayrittäjä Merike Sirelpuun tapaus on nostanut suomalaisten tunteita pintaan viime päivien aikana sekä saanut monen veren kiehumaan sen suhteen, mitä tässä rakkaassa kotimaassamme on oikein meneillään! Aiemmin tällä viikolla tämä iisalmelainen joogayrittäjä joutui todella väkivaltaisen ja suorastaan neuvostoliittolaistyylisen pakkotestauksen ja pidätyksen uhriksi poliisin tunkeutuessa hänen kesämökilleen. Sirelpuu oli mökillä koronakaranteenissa.

Poliisi vei hänet väkisin mukanaan, pakkotestasi koronan nenästä otettavalla PCR-testillä sairaalan pihalla ja sulki hänet lopuksi sairaalaan lepositeissä seuraaviksi 24 tunniksi. Eikä tapauksen koko karmeus päättynyt vielä tähänkään! Merike Sirelpuun seurassa mökillä oli myös hänen 11-vuotias tyttärensä, joka joutui näkemään tämän koko karmeuden poliisin viedessä hänen äitinsä väkisin mukanaan sekä laiminlyöden kylmästi niin pidätystilanteessa kuin myös myöhemminkin äidin jo ennestään vakavan terveydentilan. Sirelpuu kärsii harvinaisesta verisairaudesta (trombosytopenia eli verihiutaleiden vähäinen määrä veressä), minkä vuoksi nenästä otettava koronatesti on hänelle jopa hengenvaarallinen ja pakkotestaus aiheuttikin hänen henkeään uhkaavan tilanteen testistä seuranneen verenvuodon vuoksi! Kaiken käsittelyn seurauksena hän sai myös muita sisäisiä verenvuotoja, eikä hänelle annettu sairaalassa sairauteen liittyvää lääkitystä vaan hänet sidottiin vain kylmäverisesti verta valuvana vuorokaudeksi sairaalasänkyyn.

Tällä videolla World Freedom Alliancen (Maailman Vapausliitto) edustajat, presidentti Dolores Cahill sekä puheenjohtaja Monica Helleberg, käyvät tilannetta läpi yhdessä suomalaisedustajien kanssa. Videolla kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen kertoo siitä, kuinka Meriken tapaus eteni aina kesämökiltä sairaalasängyn lepositeisiin saakka sekä siitä, kuinka kaiken todistanut 11-vuotias lapsi testattiin myös myöhemmin ilman äitinsä suostumusta.

Näin maamme viranomaiset siis luulevat voivansa toimia Tartuntatautilain uudistuksen myötä: lapset ja aikuiset voidaan viedä kotoa, pakkotestata ilman testattavan/vanhemman suostumusta ja jättää testattavan terveydentilakin täysin huomiotta, vapaudenriistosta puhumattakaan!

World Freedom Alliancen edustajat tuomitsevat tällaisen toiminnan täysin laittomana ja rikollisena käytöksenä. He ottavat järeästi kantaa siihen, miten maamme päättäjät säätävät sellaisia lakeja, jotka rikkovat kaikkien kansalaisten perusihmisoikeuksia. He korostavatkin sitä, miten tämä koko Merike Sirelpuun tapaus on vietävä nyt oikeuteen niin, että sinne haastetaan kaikki tapahtumaan osallistuneet viranomaiset aina yksittäisistä tapaukseen liittyneistä poliiseista lähtien sekä peräänkuulutetaan pääministeriltä ja muilta päättäjiltä laillista toimintaa ja julkisen vallan oikeinkäyttämistä.

Tämä koko Merike Sirelpuun tapaus on saanut todella suurta ja ei niinkään positiivista huomiota ympäri maailman! Koko maailman katseet ovat kääntyneet tänne Suomen pohjolaan, ennen niin tasa-arvoisena ja kansalaisten oikeuksia kunnioittavana hyvinvointivaltiona Suomi ei nyt enää kerää todellakaan pisteitä omasta toiminnastaan! Asia on äärimmäisen vakava: vuosia sitten Nürnbergin sotaoikeudenkäynneissä viranomaiset eivät selvinneet syytteistä vain sillä, että sanoivat “noudattaneensa vain käskyjä.” Sama tulee tapahtumaan nyt yhä toistamiseen yksittäisten poliisien joutuessa tekemään tiliä teoistaan. Asiaan liittyvät henkilöt viedään oikeuteen ja koko maailma seuraa sitä, kuinka tästä sydäntäsärkevästä ja todella julmasta ja ihmisoikeuksia loukanneesta tapahtumasta tehdään ennakkotapaus koko tälle maailmanlaajuiselle koronateatterille ja ihmisoikeuksien ryöstölle, Sirelpuun omista henkilökohtaisista kärsimyksistä puhumattakaan!

Lisää tapauksesta löydät Ossi Tiihosen kotisivuilta ja Twitter-tililtä:
https://www.ossitiihonen.com
https://twitter.com/OssiTiihonen

World Freedom Alliance:n toimintaan pääset tutustumaan
suomeksi tekstittämiltämme videoilta osoitteesta: https://rapsodia.fi/?s=world+freedom+alliance

Ja englanniksi heidän omilta sivuilta osoitteesta: https://worldfreedomalliance.org

Tartuntatautilain muutoksiin pääset tutustumaan mm. täältä:
https://rapsodia.fi/lakiehdotus-uudesta-tartuntatautilaista-10-12-2020/

Lisää videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay