Hallitukset ja teknojätit tuhoavat demokratiamme – Robert F. Kennedy Jr. - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 16, 2021
Robert F. Kennedy Jr. järjesti CHD -järjestönsä kanssa lehdistötilaisuuden 12.11.2021 Sveitsin Bernissä. Robert F. Kennedy Jr. on tullut tunnetuksi mm. yhtenä merkittävimmistä äänistä USA:n sananvapaustaisteluissa.

Tässä on videolta löytyvä Kennedyn puhe tekstimuodossa:

"Ajattele, minut poistettiin Instagramista "rokote misinformaation" takia. Mutta Instagram ja Facebook eivät kykene osoittamaan yhtäkään virheellistä lausuntoa, jonka minä olisin tehnyt. Kaikki se, mitä me jaamme, on tarkastettua ja lähteistettyä joko hallituksen tietokantoihin tai vertaisarvioituihin julkaisuihin.

Kun he käyttävät termiä "rokote misinformaatio", he käyttävät sitä eufemismina kaikille sellaisille lausunnoille, jotka poikkeavat hallituksen virallisesta linjasta ja lääketeollisuuden tilin tekemisestä. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko se totta vai valetta. Ainostaan poliittisilla seuraamuksilla on tässä kohtaa merkitystä.

Ja kuka tätä sensuuria sitten tekee? Hallitukset yhdessä Bill Gatesin, Larry Ellisonin, Mark Zuckerbergin, Sergey Brinin (Google) ja kaikkien näiden teknojättien kanssa.

He eivät ole suunnitelleet ainoastaan demokratiamme ja kansalaisoikeuksiemme tuhoa, vaan he ovat suunnitelleet koko ihmiskunnan historian suurimman varallisuuden siirron. 3,8 triljoonaa dollaria siirtyy tälle pienelle miljardööri porukalle, joista monet ovat piilaaksosta.

Tämä pandemia on ajanut maailman köyhyyteen ja luonut 500 uutta miljardööriä. Ja nämä ihmiset riistävät talouttamme ja tekevät itsensä rikkaammiksi.

Ja onko se nyt sattumaa, että nämä samat ihmiset sensuroivat kritiikkimme hallituksen toimintaa kohtaan, kun se tuo heille itselleen triljoonia rahaa? Ihmiset eivät ole tyhmiä. Me näemme, mitä tässä tapahtuu. Kysytään kysymys: "Cui bono?" (kuka hyötyy?). Ja vastaus on, että ne hyötyvät, jotka ovat viemässä meidän perustuslaillisia oikeuksiamme ja ne, jotka ovat suunnitelleet demokratiamme tuhon."

Tässä on linkki tähän tiedotustilaisuuteen (1 h 39 min):
https://odysee.com/@KlaTV-English:c/CHD-Europe-with-Robert-F.-Kennedy:e

Tästä linkistä löydät lisää Robert F. Kennedy Jr:n suomeksi tekstitettyjä videoita: https://rapsodia.fi/?s=Robert+F.+Kennedy

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay