Mitä Australiassa tapahtuu? Osa 33: Pois tieltä!

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Nov 25, 2021
Queenslandissa sekä poliisiviranomaiset, että tiehallinnon edustaja, ovat kertomassa alkuperäisväestön edustajille, että näitten on poistuttava alueelta tietyn määräajan kuluessa. Jos joku saa tuosta huutokonsertista selvää, niin voi kertoa jos sieltä ilmenee jotakin lisätietoja.

Mitähän muuten Suomessa ajatellaan tämmöisestä? Hommafoorumilla luultavasti ollaan sitä mieltä, että aboriginaalit voisivat painua takaisin sinne mistä ovat tulleetkin jos ei kohtelu miellytä, tämä sataa perussuomalaisten laariin, ja valitetaan että minkä vuoksi tummaihoisista ei enää saa käyttää n-kirjaimella alkavaa sanaa.

Mutta mitä vastapuolen leirissä, eli Punk in Finlandilla ollaan tästä mieltä? Ollaanko jo organisoimassa tukikonserttia ja miekkaria? Vai eivätkö tämmöiset jutut ole heidän mielestään trendikkäitä?

No, samantekevää mitä ne siellä keskenään jauhavat. Molempia foorumeita yhdistää se, että paljon puhetta mutta niin vähän tekoja. 4.12. on muuten tarkoitus pitää maailmanlaajuinen protesti, jossa vastustetaan Australian nykyistä kehityskulkua. Lisätietoja:
https://tokentube.net/v/2203684273/SOS-h%C3%A4t%C3%A4huuto-Australiasta---Rapsodia-fi--tekstitys

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video