Valtamedian toimittajaa haastatellaan

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 3, 2021
Joidenkin väitteiden mukaan uutiset eivät aina toimisikaan puolueettomasti ja itsenäisesti. Mutta tällä videolla tulee todistetuksi, että nämä väittämät eivät taida sittenkään pitää paikkaansa. Videolla joku haastattelee uutistoimittajaa, ja aluksi hän selvästi kertoo ettei hänellä ole mitään poliittista agendaa.

Tämän jälkeen toimittajalta kysytään, minkä vuoksi on liikkeellä kokoelmavideoita, joista voi saada vaikutelman että uutislähetykset ympäri Yhdysvaltoja toistaisivat jopa sanatarkasti samaa käsikirjoitusta. Toimittaja vastaa tähän, ettei kukaan kerro heille mitä sanoa.

Seuraavaksi toimittaja pukee asianmukaisesti maskin, ja jostakin syystä videon kuvaaja kokee tämän huvittavaksi. Ehkäpä hän ei ymmärrä tilanteen vakavuutta? Video osoittaa, miten oikeat toimittajat eivät kadota ammattimaista otettaan haastavissakaan tilanteissa. Vaikka videon kuvaaja jaksaa ihmetellä ääneen maskia, toimittaja kertoo käyttävänsä sitä antaakseen hyvää esimerkkiä. Tässä näemme, mikä ero on aidon toimittajan, sekä valemedian toimittajaksi tekeytyvän välillä! Muistattehan tekin käyttää maskia?

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video