Ano Turtiainen puhuu totuutta Eduskunnassa

Donate

Rapsodia.info
Published on Mar 9, 2021
Kokosimme kansanedustaja Ano Turtiaisen viimeisimmät puheet Eduskunnasta nyt samalle videolle. Hän puhuu ainoana rohkeana kansanedustajana näistä meneillään olevista asioista, pelkäämättä mediaa, leimatuksi tulemista tai sitä mitä muut ajattelevat.

Näistä Ano Turtiaisen viime aikaisista puheista Eduskunnassa on noussut voimakasta kritiikkiä. Ano on kyseenalaistanut mm. koronarajoitusten tarpeellisuutta ja hallituksen esittämiä sulkutoimenpiteitä ja kehottanut kansalaisia jopa olemaan tottelematta näitä järjettömiä sulkutiloja, jos sellaisia asetetaan voimaan. Ano sanoi Eduskunnassa aivan suoraan, että "On selvää, että tällä toiminnalla pyritään siirtämään markkinat pieniltä toimijoilta isojen haltuun ja ajamaan maamme niin kelvottomaan tilaan, ettei meillä olisi muuta mahdollisuutta kuin vain antautua liittovaltiolle."

Ano on puhunut myös Eduskunnassa koronarokotteesta, kertoen siiitä, kuinka maaliskuun alkuun mennessä on ilmoitettu yhteensä jo 30 koronarokotteen yhteydessä tapahtuneesta kuolemasta. Hän kertoi myös, että Suomessa kuolee noin 1% kansasta vuosittain ja että ainoastaan 1% viimeisen vuoden aikana tapahtuneista kuolemista on ehkä jotenkin liittynyt koronaan. Miksi meillä täällä Suomessa asetetaan edelleen voimaan kaikenlaisia järjettömiä rajoituksia ja miksi ihmisten oikeuksia vapaaseen elämään riistetään tällaisen taudin takia, joka ei ole ihmisille sen vaarallisempi kuin normaali kausi-influenssa?

Ano näyttäisi olevan tällä hetkellä ainoa kansanedustaja, joka uskaltaa puhua rohkeasti totuutta Eduskunnassa näistä järjettömistä asioista ja rajoituksista, joilla tuhotaan ihmisten yritystoimintaa ja elämää. Kuuntele tältä videolta lisää ja jaa tätä videota myös eteenpäin, jotta suomalaiset saisivat kuulla tätä tervejärkistä puhetta todelliselta kansanedustajaltamme!

Lisää videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video