VIRALLINEN RAPORTTI: 3150 koronarokotteen haittavaikutusta - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 23, 2020
Arvostettu Dr. Vernon Coleman kertoo videolla CDC:n virallisesta raportista, jonka mukaan koronarokotteen ottaneilla on todettu jo 3150 haittavaikutusta.

Heti ensimmäisen viikon rokotukset amerikkalaisiin terveydenhuollon työntekijöihin tällä kokeellisella Pfizerin m-RNA-rokotteella ovat johtaneet siihen, että yli 3000 terveydenhuollon työntekijän on kirjattu kokeneen haittavaikutuksia aina niinkin suurissa määrin, että he eivät ole voineet jatkaa enää normaalia työtään, vaan ovat itse tarvinneet lääkärin tai terveydenhuollon apua.

Tämä hengenvaarallinen rokottaminen aloitetaan nyt myös Suomessa, joten pyydämme sinua jakamaan tätä tietoa eteenpäin, koska valtamedia ei suostu kertomaan tätä ikävää totuutta suomalaisille. Meidän täytyy itse pitää huolta lähimmäisistämme ja varmistaa, että jokainen kuulee tästä todella pysäyttävästä raportista! ❤️ Kiitos!

Lue täältä CDC:n virallinen raportti, joka löytyy tästä aikaisemmasta artikkelistamme: https://rapsodia.fi/koronarokotteesta-raportoitu-jo-yli-3000-haittavaikutusta/

Katso tältä Ask the Experts -videolta, kuinka yli 30 lääkäriä ja asiantuntijaa ympäri maailmaa varoittaa tästä koronarokotteesta:
https://rapsodia.fi/ask-the-experts-kysy-asiantuntijoilta/

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay