Ilmiantaja rokote aiheuttaa laajamittaista lapsettomuutta

Donate

KIELIKELLO
Published on Feb 25, 2021
https://www.aap.com.au/covid-19-vaccine-whistleblower-information-sounds-a-lot-like-an-unrelated-study-from-1989/

LAUSUNTO

Kun tutkijat ympäri maailmaa kehittävät rokotetta COVID-19: lle, sosiaalisen median viesti väittää, että rokote on jo kehitetty ja aiheuttaa laajaa hedelmättömyyttä.

Australian rokotusten vastaisen Facebook-sivun, nimeltään No Jab No Pay No Way - Freedom of Choice, viesti sisältää meemin, joka väittää Yhdistyneen kuningaskunnan pääkonttorissa sijaitsevan monikansallisen lääkeyhtiön GlaxoSmithKlinen (GSK) "ilmiantajan", sanoi antigeenit tulevassa rokotteiden on todettu aiheuttavan hedelmättömyyttä jopa 97 prosentilla vastaanottajista.

Viestin mukana oleva teksti väittää, että "Corona-rokote on suunniteltu väestön vähentämiseen" ja linkki videoon osiossa The David Knight Show, talk show USA: n oikeanpuoleisessa InfoWars-verkkosivustossa. Videossa mies esittää sarjan väitteitä Bill ja Melinda Gates -säätiöstä ja mitä hän sanoo olevan tietoa GSK: n ilmiantajalta.

Keskeinen väite on, että COVID-19-rokote on jo olemassa ja sisältää hedelmättömyyttä aiheuttavia kemikaaleja.

Viestiä on jaettu yli 390 kertaa sen julkaisemisen jälkeen 17. kesäkuuta 2020. Samaa videoon perustuvaa memeä tai vaatimuksia on esiintynyt muilla sivuilla ja alustoilla, myös täällä, täällä ja täällä.

 Facebook-viesti väittää paljastavansa informaattorilta tietoja COVID-19-rokotteesta.

ANALYYSI

Facebook-viesti väittää tuntemattoman "UK GlaxoSmithKline -ilmoittajan" paljastaneen, että "tuleva covid-rokote" sisältää antigeenejä, jotka aiheuttavat hedelmättömyyttä. Zed Phoenixinä (ja myöhemmin nimeltään Ben Fellows) esitetyn henkilön luomassa videossa esitetään joukko väitteitä, mukaan lukien se, että GSK: n sisäpiiriläinen toimitti tiedot siitä, että COVID-19-rokote oli jo tehty.

Videossa puhuja sanoo haluavansa "katsoa, ​​kuka rokotuskokeilua johtaa" ja nimeää tohtori Andrew Prestonin Bathin yliopistosta sanoen, että hän "puhui televisiossa toisena iltana". Phoenixin mukaan tohtori Preston sai 28 miljoonan punnan apurahan Bill and Melinda Gates -säätiöltä, jonka hän väittää häiritsevän ja yrittävän manipuloida ihmisrokotuskokeita.

Ei ole tietoja siitä, että tohtori Preston johtaisi COVID-19-rokotteen tutkimusta. COVID-19-rokotteen kokeilun Isossa-Britanniassa on suorittanut Oxfordin yliopiston tiimi.

Tohtori Preston on ollut mediassa puhunut rokotteiden kehittämisestä, mutta kommentaattorina.

Ei ole todisteita siitä, että tohtori Preston olisi saanut 28 miljoonan punnan avustuksen Bill and Melinda Gates -säätiöltä. 28 miljoonan luku voidaan saada kansainvälisestä hinkuyskärokotustutkimushankkeesta, jossa tohtori Preston ja Bathin yliopisto ovat mukana 22 organisaatiossa. Kyseinen hanke sai 28 miljoonan euron avustuksen, josta 21 miljoonaa euroa tuli Euroopan komissiolta ja Euroopan lääketeollisuuden ja yhdistysten federaatiosta, ja 7 miljoonaa euroa Bill ja Melinda Gates -säätiöltä.

Videossa kuvataan väitteet tulevan "väitetystä GSK: n sisäpiiriläisestä", joka "uskoo, että tietyt antigeenit näkyvät rokotteessa" (1m23 s).

Puhuja sanoo: "Olemme yksi jalka tässä ja yksi jalka ulospäin, mutta aion käydä tämän läpi ja esitän sen ikään kuin se olisi totuus, koska uskon sen olevan". (4m20s)

Luettuaan tunnistamattomista asiakirjoista puhuja sanoo (4m37s) "tulee olemaan anti-HCG-antigeeni. Nyt tämä on, HCG on jotain, mikä aiheuttaa steriiliyttä naisilla. Se yhdistetään myös HCG: n, OLH: n ja 37 aminohapon karboksiterminaalisten peptidien kanssa ... anti-hCG-rokotteen periaatteena on tuoda vasta-aineita, jotka voivat sitoutua hCG: hen ja tehdä siitä biologisesti inaktiivisen. "

Lausunto siitä, että HCG aiheuttaa steriiliyttä, on väärä. HCG on hormoni, jota erittyy raskauden aikana.

Loppuosa lausunnosta vastaa melkein sanatarkasta osaa Intian New Delhissä sijaitsevan National Institute of Immunology -tutkimuksen hedelmällisyysrokotteiden tutkimuksesta, joka on 31 vuotta vanha.

Muut asiakirjoista luetut osat vastaavat myös vuoden 1989 katsausartikkelia, mukaan lukien: "GnRH johti kivesten koon pienenemiseen, testosteronitason laskuun ja eturauhasen merkittävään atrofiaan" (5m51s) ja "spermaspesifinen mitokondrioiden antigeeni tuotti vasta-aineen paviaaneja ja heikentynyt hedelmällisyys naisilla ”. (6m37s)

Puhuja kertoo myös, että GSK testasi 63 naista rokotteella, joka sisälsi anti-hGC-antigeenejä, mikä johti 61: n hedelmättömyyteen (5 m29 s). Nämä tilastot näkyvät myös saman tutkijan vuoden 1989 julkaisussa ja vanhemmassa, eivätkä ne liity GSK: hon.

Queenslandin yliopiston tartuntatautilääkäri ja mikrobiologin apulaisprofessori Paul Griffin kertoi AAP FactCheckille, että videossa esitetty argumentti on "pohjimmiltaan virheellinen".

Prof Griffin sanoi, että videossa mainittu vuoden 1989 paperi "oli tietysti hyvin tarkoituksellisesti rokotetta ehkäisyä tai syöpätutkimusta varten".

"He valitsivat yhteen muutaman toisiinsa liittymättömän käsitteen epätodennäköisellä tavalla yrittääkseen perustella väitteitä, mikä viittaa siihen, että COVID-rokote jättää ihmiset hedelmättömiksi. Mikään ei voi perustella sitä ", prof Griffin sanoi.

"Rokotteen ainesosat ovat vapaasti saatavilla, erittäin läpinäkyviä, ja nykyään tapamme valmistaa rokotteita on niin spesifistä, perustuu hyvään tekniikkaan, että mahdollisuudet rokotteisiin, joilla on tällaisia ​​sivuvaikutuksia, eivät vain ole realistisia."

Puhuja kertoo videossa myös, että miehillä ja naisilla on erilliset rokotteet.

Prof Griffin hylkäsi ehdotuksen sanoen, että miehillä ja naisilla ei ole eroa COVID-19-rokotteen tehokkuudessa.

"Jos haluamme immunologisen reaktion suojata taudinaiheuttajilta, siihen ei ole sukupuolieroa, joten ei ole mitään ehdotusta siitä, että meillä on mies- ja naispuolinen COVID-rokote", hän sanoi.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay