Koronaviruksen patenttitiedot paljastavat biologisen aseen - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 16, 2021
Dr. David E. Martin vieraili Reiner Fuellmichin haastateltavana

Patenttiasiantuntija tohtori David Martin vierali 9.7.2021 saksalaisen lakimies Reiner Fuellmichin kuultavana Koronakomitean 60. istunnossa. Lääketeollisuuden ja terveysviranomaisten rahanahneus alkaa lopultakin kopsahdella heidän omiin nilkkoihinsa, kun totuus häikäilemättömästä rahantekemisestä viruksen varjolla alkaa paljastua kuluneen 20 vuoden ajalta useisiin satoihin patentteihin kirjattujen virallisten tietojen kautta.

Tohtori David E. Martin työskentelee M·CAM organisaationsa kanssa kansainvälisten innovaatioiden riskienhallinnassa rahoituksen näkökulmasta katsottuna. Heidän omat riskinhallintajärjestelmät pitävät sisällään 168 eri maassa kaikki patentihakemukset, liittovaltion apurahat, hankintatiedot, sähköisen viranomaishallinnoinnin tiedot, jne.

Tohtori Martin on tutkinut organisaationsa kanssa yli neljää tuhatta patenttia, joita on haettu SARS-koronavirukselle. He ovat tarkastelleet varsin kattavasti kaikkea koronaviruksen käsittelyyn liittyvää rahoitusta, mikä onkin ollut nostamassa esiin näitä SARS-koronavirusperheen alajaostoja. Tohtori Martin välittää katsojille yleiskuvaa siitä, mitä patenttien maailmassa on tapahtunut kahden viime vuosikymmenen aikana.

Tohtori Martin näytti ja viittasi videon alussa tähän kriittisen tärkeään raporttiin:

https://www.m-cam.com/wp-content/uploads/2020/04/20200403_SARS_CoV_Patent_Corpus_Lit_Review.pdf

Täältä löytyy tohtori Martinin dokumentti "The Fauci/COVID-19 Dossier", joka pitää sisällää myös lähes 200 sivuisen patenttilistauksen:

https://www.covidtruths.co.uk/wp-content/uploads/2021/04/The-FauciCOVID-19-Dossier2532.pdf

"On todella surullista, että me istumme nyt maailmassa, jossa satoja miljoonia ihmisiä piikitetään taudinaiheuttajia stimuloivalla tietokonesekvenssillä, jota myydään heille sellaisilla perusteilla, mitkä eivät edes täytä patenttiviraston, lääketieteen ammattilaisten ja FDA:n omia kliinisiä standardeja rokotteen määritelmästä. Mutta tätä termiä käyttämällä, me altistamme nyt sadat miljoonat ihmiset sille, minkä tiesimme jo vuonna 2005 biologiseksi aseeksi."

Tohtori Martinin suosikki lainaus tätä pandemiaa koskien löytyy jo vuodelta 2015:

”Meidän on lisättävä ihmisten yleistä ymmärrystä lääketieteellisten vastatoimien tarpeellisuudesta, kuten pan-koronavirusrokotteen tarpeesta. Media toimii tässä eteenpäin ajavana voimana ja talous tulee seuraamaan tätä hypetystä. Meidän on käytettävä tätä hypetystä omaksi eduksemme, jotta pääsemme oikeisiin asioihin. Sijoittajat ovat kyllä mukana, jos he näkevät tuotot prosessin loppupäässä.” -Peter Daszak

Tässä muutamia lainauksia vielä tohtori Martinilta patentteja koskien:

"Syksyllä 2001 me aloimme seuraamaan valtavaa määrää bakteeri- ja virustaudinaiheuttajia, joita patentoitiin NIH:n, NIAID:in, USAMRIID:in ja muiden kansainvälisten yhteistyövirastojen kautta. Meidän huolenaiheena oli se, että koronavirus nähtiin paitsi potentiaalisesti manipuloitavana ainesosana käytettäväksi rokotevektorina, mutta se nähtiin selkeästi myös biologisena ase-kandidaattina."

"Vuonna 2002 NIAID (ja Anthony Fauci) rakensivat tarttuvan replikaatio-viallisen koronaviruksen, joka oli kohdennettu nimenomaan ihmisen keuhkokudokseen. Toisin sanottuna, me teimme SARS:in. Ja me patentoimme sen 19.4.2002 ennen kuin Aasiassa oli vielä puhjennut mitään väitettyä epidemiaa, koska se tapahtui vasta muutamaa kuukautta myöhemmin."

"Patentintarkastajan tekemän hylkäämisen ja sen jälkeen, kun CDC oli joutunut maksamaan valitussakkoja vuosina 2006 ja 2007, CDC kumosi patenttiviraston tekemän hylkäämisen ja sai lopulta vuonna 2007 patentin SARS-koronavirukselle."

"Ikävä kyllä, jos katsomme sitä, minkä he raportoivat olevan uutta, tulet löytämään 73 patenttia, jotka on myönnetty vuosien 2008-2019 välisenä aikana ja joista löytyy niitä ainesosia, joiden väitetään nyt olevan uusia SARS-CoV-2:ssa (koronaviruksessa)."

"Patentti 7279327: Keuhkoihin kohdistetun koronaviruksen rekombinanttista luonnetta koskeva patentti siirrettiin salaperäisesti UNC Chapel Hilliltä NIH:lle vuonna 2018. Tällä yhdellä patentilla, joka tarvittiin NIH:n toimeksiantoon, joka jaettiin UNC Chapel Hillin ja Modernan kanssa marraskuussa 2019, kun UNC Chapel Hill, NIAID ja Moderna aloittivat piikkiproteiinirokotteen sekvensoinnin vain kuukautta ennen pandemian alkua."

Löydät tohtori David E. Martinin haastattelun kokopitkänä täältä: https://serv3.wiki-tube.de/videos/watch/632e327e-c9d3-49cd-aca0-dbd4aa8d8ff6

Tässä on aiemmin tekstittämämme video rokotteista, jolla on myös mukana tohtori Martin: https://rapsodia.fi/koronarokote-ei-ole-rokote/

Tässä on aiemmin tekstittämämme video Rikos ihmisyyttä vastaan, jolla lakimies Reiner Fuellmich latelee painavaa asiaa: https://rapsodia.fi/rikos-ihmisyytta-vastaan/

Tässä on linkki todella tärkeään videoon, jolla yksi lääketieteellisen maailman arvostetuimmista asiantuntijoista, tohtori Peter McCullough, puhuu tästä koronarokotteesta bioterrorismi injektiona. Tämä video kannattaa katsoa myös: https://rapsodia.fi/bioterrorismi-injektio-2/

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay