Poliitikot unohtivat laittaa maskit

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Sep 15, 2021
Videolla on ilmeisesti käynnissä Yhdysvaltain demokraattipuolueen tapaaminen New Yorkissa, ja poliitikot rupattelevat rattoisasti keskenään. Vaikuttaa siltä, että jotkut ovat saattaneet unohtaa laittaa maskin asiallisesti kasvoilleen, mutta tähän on varmaankin jokin selitys. Ehkäpä he ovat ottaneet ne hetkeksi alas, että tunnistavat toisensa? Haluaisitko sinä, että sinun kannattamasi poliitikko paljastaisi vahingossa jotakin puolueen sisäisiä asioita vihollisen vakoojalle? Tai vielä pahempaa, entäpä jos siellä maskin takana piileskelisikin itse Putin? Sinä taidatkin olla Kremlin propagandan uhri, mikäli haluat että valtiosalaisuudet vuotaisivat noin helposti ulkomaille?

Kuitenkin videon loppupuolella jokainen voi ihan selkeästi havaita, että jokaisella on maski kasvoillaan, aivan kuten täytyykin, sillä nyt täytyy pitää maskia. Onhan sinulla nyt varmasti maski kun katselet tätä videota? Jättämällä käyttämättä maskia saatat altistaa muut videon katsojat tartuntataudeille, sillä ei ole kyetty todistamaan, etteivätkö taudit voisi levitä videoitten välityksellä.

Videolla voi lisäksi selkeästi havaita, mitä eroa on kameralla, sekä kameralla. Alkupuolen ”ennen kameroita” on taas kerran kuvattu pystyasennossa olevalla kännykkäkameralla, ja videolla on enemmän mustaa palkkia kuin varsinaista kuvaa. Jälkimmäinen on taas kuvattu oikealla kameralla, ja jokainen voi itse havaita, että kuva on täynnä iloisia maskia käyttäviä henkilöitä.

Tunnistaako kukaan muuten näistä videon henkilöistä jonkun? En ole seurannut valtamediaa enää aikoihin, joten en ole oikein kärryillä näistä nykypäivän julkkiksista.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay