Eduskunta syyllistyi vakavaan rikokseen - Rapsodia.info -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 18, 2022
Olen rukoillut teille ymmärrystä ja viisautta -- Eduskunta hyväksyi tänään hoitohenkilökunnan pakkorokotukset äänin 107–32. VKK puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen yritti vielä toimia salissa terveen järjen äänenä kollegoilleen. Ano kertoi rukoilleensa kollegoilleen viisautta, ymmärrystä ja rohkeutta. Ano teki kaikille myös selväksi sen, että kaikki pakkorokotusten hyväksyjät syyllistyvät rikokseen ja että he eivät voi enää tulla vetoamaan tietämättömyyteen myöhemmissä rikostutkinnoissa. Suomen perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia polkevat "kansanedustajat" menivät kuitenkin jälleen kerran pettämään sen kansan, joka on heidät sinne hyvässä uskossa aikoinaan äänestänyt edustamaan Suomen kansaa.

Hyvä puoli tässä farssissa lienee kuitenkin se, että tästä päätöksestä aiheutuvan hoitajien joukkopaon ja sitä seuraavan terveydenhuollon romahtamisen myötä, ihmisten silmien luulisi aukenevan entistä laajemmin tälle Arkadianmäen pellehermannien sirkukselle, kun koko kansakuntamme ajetaan näiden mielisairaiden päätösten seurauksena kirjaimellisesti päin helvettiä.

Hallituksemme ajama globalistien "The Great Reset" -agenda on tarkoituksellisesti pelotellut, terrorisoinut ja tuhonnut Suomen maata koko tämän poliittisen pandemian ajan. Ikävä kyllä tästä Arkadianmäen sirkuksesta merkittävä osa on ns. hyödyllisiä idiootteja, jotka luulevat vieläpä tekevänsä eduskunnassa jollain tasolla jotain hyvääkin maatamme kohtaan. Kun taas osa heistä on täysin paatuneita ammattirikollisia ja osa jopa saatananpalvojia. Osa kansanedustajista luulee vieläpä olevansa puolueineen jopa kristittyjä, vaikka toimivat paholaisen asianajajina asettaen koko kristinuskon arvoineen häpeään. Jumala armahtakoon maamme näiden typerysten ikeen alta jälleen uuteen nousuun ja kukoistukseen.

Tässä on Ano Turtiaisen koko puheenvuoro kirjallisessa muodossa:

"Arvoisa puhemies ja hyvät kollegat. Niin kuin tiedätte, olen vaatinut jo moneen kertaan, että koronarokotteiden sisältö pitää tutkia Suomessa ennen kuin niitä täällä voidaan injektoida ihmisiin. Kuitenkaan kukaan teistä ei ole korvaansa lotkauttanut sille asialle. Olen satavarma, että jos kyseiset aineet olisi toiveeni ja pyyntöni mukaisesti tutkittu, me kaikki olisimme jo yksimielisesti julistaneet tämän hulluuden lopetetuksi tässä maassa. En tiedä, mitä pitää vielä tapahtua, että järki voittaa tässä talossa. Ehkä siihen tarvitaan ne karmeat seuraukset, jotka syntyvät siitä, että tämä lakiesitys saatetaan voimaan.

Hyvät kollegat. Meillä kansanedustajilla on perustuslain 29 §:ssä säädetty henkilökohtainen riippumattomuus ja henkilökohtainen velvollisuus noudattaa päätöksissämme vain perustuslakiamme. Siis toistan: henkilökohtainen riippumattomuus ja henkilökohtainen velvollisuus noudattaa päätöksissämme vain perustuslakiamme. Jos me, hyvät kollegat, hyväksymme tämän hallituksen esityksen, me teemme silloin järkyttävän päätöksen, joka on työsuojelulain 7:2 §:n sekä valtiosäännön sekä perustuslain 15, 18 ja 22 §:ien sekä ihmisoikeussopimusten ja yhdenvertaisuuslain vastaisena pätemätön ja ylittää harkintavaltamme. Eli hyväksymällä tämän esityksen me syyllistymme vakavaan rikokseen. Koska me kaikki viimeistään tällä puheellani tulemme tietoisiksi tästä asiasta, me emme voi vedota rikoksen esitutkinnassa Suomessa emmekä kansainvälisen rikostuomioistuimen prosessissa tietämättömyyteen.

Hyvät kollegat! Me olemme tässä tämän vuoden valtiopäivien viimeisessä istunnossa historiallisen kovassa paikassa. Toivottavasti jokainen meistä ymmärtää sen, myöskin he, jotka jättivät osallistumatta tähän historiamme merkittävimpään istuntoon.

Arvoisat kollegat. Olen rukoillut teille ymmärrystä ja viisautta tätä päivää varten. Olen rukoillut teille myös rohkeutta ja voimaa, jotta te kaiken tämän korruption keskellä kykenisitte yksilöinä ja omantuntonne kautta päättämään tästä erittäin merkittävästä ja Suomen kansaa koskevasta asiasta niin, etteivät teitä ohjaa ryhmäkurit, puoluekurit eikä se, että te pelkäätte joutuvanne valtamedian silmätikuksi.

Arvoisa puhemies. Kannatan edustaja Ronkaisen tekemää hylkäysesitystä ja toivotan oikein hyvää uutta vuotta koko Suomen kansalle. Kiitos."

Tässä linkki tähän videoon Ano Turtiaisen Youtube-kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=JUsiQYRBOEM&ab_channel=AnoTurtiainen

Lakimies Jaana Kavonius lähetti 27.12.2021 kaikille kansanedustajille varoituksen rikokseen syyllistymisestä: https://rapsodia.fi/koronapassin-hyvaksyjat-joutuvat-rikosvastuuseen/

Hoitajien pakkorokotuksia vastustaneet pitivät Eduskuntatalolla 28.12. mielenosoituksen samaan aikaan, kun hoitajien pakkorokottamisesta päätettiin eduskunnan käsittelyssä: https://rapsodia.fi/hoitajien-pakkorokotuksia-vastaan-eduskuntatalolla-28-12-klo-13-30/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina kätevästi tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay