Merike Sirelpuu - lääketieteellinen raiskaus - terve, oireeton ihminen väkisin kotoa pois, käsirautoihin ja Iisalmen sairaalaan

Donate

Muutos
Published on Mar 4, 2021
Suomalaiselle yrittäjälle Merike Sirelpuulle tehtiin maanantaina 1.3.2021 Iisalmessa lääketieteellinen raiskaus. Hänet haettiin väkisin kotoa poliisin toimesta käsiraudoissa ja vietiin Iisalmen sairaalaan, jossa häneltä otettiin väkivalloin nenänielusta sorron välineenä käytettävä surkea PCR-testi, vaikka hän yritti sanoa, että hänellä on sairaus, joka aiheuttaa verenvuodon herkästi.

Merike on edelleen Iisalmen sairaalassa suljetulla osastolla, eikä häntä päästetä pois. Hän oli sidottuna sairaalassa sänkyynsä vuorokauden. Käsiraudat ovat aiheuttaneet mustelmia ranteisiin. Häntä myös kuristettiin useaan otteeseen.

Merike kuvasi ennen tuota yllä olevaa kasirautojen laittoa tapahtumasta videota, jossa poliisi tunkeutuu väkisin asuntoon. Poliisi kuitenkin otti puhelimen Meriken kädestä ja poisti videon. Yllä oleva video on Meriken tyttären kuvaamaa. Tytär on ollut kauhuissaan tapahtuneesta.

Merike oli ollut oman kertomuksensa mukaan koko ajan yhteistyöhaluinen yllä olevaan tapahtumaan asti, mutta hän ei halunnut, että häneltä otetaan vasten hänen tahtoaan testi, joka vaarantaa hänen terveytensä. Testi tehtiin altistumisen perusteella. Häneltä on niin ikään vasten tahtoaan otettu sairaalassa mm. verikokeita. Mitään dokumentteja mistään hänelle ei ole annettu, eikä kukaan poliiseista tai lääkäreistä ole kertonut nimeään.

Lisätieto ke 3.3.2021 klo 16: Merike Sirelpuun juristilta tieto, että Meriken kännykkä on käyty poliisin toimesta tänään iltapäivällä takavarikoimassa. Eli sen lisäksi, että perusoikeudet on viety, niin hänen yhteydenpitoaankin on rajoitettu. Kuulostaa vähän siltä, että Iisalmen poliisi on paniikissa. Ei liene lain mukaista, että suljettuun karanteeniin määrätyltä poistetaan yhteydenpidon mahdollistava väline, jossa on vielä mahdollista lisätodistusaineistoa poliisin toiminnasta.

Lisätieto ke 3.3.2021 klo 16:20: Iisalmen poliisi tiedotti asiasta. Olemme nyt tartuntatautilain mahdollistamassa tilanteessa, jossa terve ihminen voidaan ’epäillyn altistumisen’ vuoksi ottaa väkivalloin kiinni ja tehdä hänelle lääketieteellisiä kokeita vastoin hänen tahtoaan ja terveyttään. Kenet tahansa meistä voidaan milloin tahansa vangita käyttäen tekosyynä tautia, joka on influenssaan verrattava, Suomessa lievempi.

Lähde: https://www.ossitiihonen.com/2021/03/02/suomen-poliisi-ja-laakari-suorittavat-laaketieteellisen-raiskauksen-video/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video