Pfizerin Kaikki Koe-Eläimet Kuolivat Rokotetesteissä

Donate

Cirrata567
Published on Sep 22, 2022
Tällä videolla nähdään pätkä USA:n senaatin komitean kuulemisesta Texasissa reilun vuoden takaa 20.5.2021. Lastenlääkäri Angelina Farella kertoi virallisen komitean edessä jo tuolloin oman lääketieteellisen näkemyksensä koronarokotteiden turvallisuutta koskien.

Videolla käytävästä keskustelusta käy ilmi se, miten rokotevalmistajat ovat tehneet eläinkokeita koronarokotteilla, mutta koska kaikki eläimet kuolivat, he lopettivat testaamisen siihen. Mutta mikä törkeintä, he siirtyivät sitten jatkamaan suoraan tähän ihmisten kokeelliseen rokottamiseen, josta on seurannut niin ikään ennätyssuurta kuolleisuutta kaikkialla eri puolilla maailmaa.

Tässä on videolla käytävä keskustelu tekstin muodossa:

-Oletko nähnyt yhtäkään toista rokotetta, joka olisi vain jättänyt eläintestit tekemättä?

-En ole enkä varsinkaan lapsille.

-Olen lukenut, että he aloittivat eläintestit, mutta koska eläimet kuolivat, he lopettivat testit. Tässä kohtaa on tärkeää ymmärtää, että amerikkalaiset toimivat tässä nyt koekaniineina. Tämä koe on nyt meneillään. He eivät tehneet testejä ihmisillä ja he lopettivat eläintestaamisen, koska koe-eläimet kuolivat. Ja sitten he siirtyivät suureen yleisöön. Ja tässä on nyt kyse toimijoista, jotka tahtovat asettaa pakon, jolla tämä kokeellinen rokote laitetaan ihmisiin tai muutoin he menettävät työpaikkansa. Meillä on myös nämä tilastot kuolemista, jotka jatkavat nousuaan, mutta ne jätetään täysin huomiotta.

Täältä löytyy koko alkuperäinen video (45 min) kuulemisesta: https://www.youtube.com/watch?v=01r6XnNJdTA&ab_channel=HugoBenitoGonzalez
https://rapsodia.info/professori-christian-perronne-kokeellisten-rokotteiden-kaytto-on-keskeytettava-2/
Täältä löytyy lisää Pfizerin petollisesta toiminnasta: https://rapsodia.info/?s=Pfizer
MV-lehden arkistoista löytyy myös reilut 500 artikkelia hakusanalla ”Pfizer”: https://mvlehti.net/?s=Pfizer

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video