DHT -Jumalallisen parantumisen seminaari osa 13 Uuden ja vanhan liiton ero 22.02.2020 klo 09.15

Donate

Voitontie
Published on Apr 23, 2021
Chris havainnollistaa kahden eri ajattelutavan vastakkainasettelun. Vanhassa liitossa pyrimme teoilla ansaitsemaan asioita, mm. terveyttä. Uudessa liitossa koko elämisemme riippuu Jeesuksen täydellisessä lunastustyössä - kaikki on täytetty!

Usko on lepoa (ei taistelua vihollista vastaan, jonka Jeesus jo voitti) ja voittoasemasta käsin voiton valvomista ja sen vahvistamista. Terveyttä ei voi ansaita millään tavalla. Jeesus maksoi siitä 100 prosenttisen hinnan.

Chris selittää myös meille maidon ja liharuuan eron. Maito = sanan opiskelu. Liharuoka = sanan toimeenpaneminen.

Divine Healing Technician -koulutus on huipentuma yli kuuden vuosikymmenen raamatuntutkimuksesta, käytännön toiminnasta ja John G. Laken ja Curry Blaken kymmenien tuhansien tuntien opiskelusta. Tähän mennessä nämä kaksi miestä ja heidän kouluttamansa henkilöt ovat todistaneet yli miljoonaa parantumista ja ihmettä. Puhujina Chris Maguire & Tyrone Singh (John G. Lake Ministriesin edustajat Englannista)

Jos tarvitset rukousta parantuaksesi, voit lähettää rukouspyynnön oheisesta linkistä. Halutessasi sinuun otetaan yhteyttä. (Lomake on englanninkielinen, mutta rukouspalvelua on mahdollista saada suomeksi.)
www.dhttraining.com/healing

Voit tilata Jumalallisen parantumisteknikon koulutus -manuaalin osoitteesta jglm.suomi(at)gmail.com
hintaan 23 eur + postituskulut

Ruotsinkielinen käsikirja: dht.stockholm(at)gmail.com
DHT - Jumalallisen parantumisen seminaari
Sairaiden paraneminen lähtee liikkeelle siitä, kun tartutaan uskossa Jumalan lupauksiin. Helsingin Love Story -seurakunnassa taltioitu Divine Healing Technician -koulutus perustuu kuuden vuosikymmenen raamatuntutkimukseen, käytännön kokemukseen ja John G. Laken ja Curry Blaken kymmenien tuhansien tuntien opiskeluun.

Tähän mennessä nämä kaksi miestä ja heidän kouluttamansa henkilöt ovat todistaneet yli miljoonaa parantumista ja ihmettä. Jos haluat kouluttautua tällä alueella ja saada tuloksia, tule mukaan tähän elämää muuttavaan seminaariin. Puhujina - Chris Maguire & Tyrone Singh (John G. Lake Ministriesin edustajat Englannista).

Voit tilata Jumalallisen parantumisteknikon koulutus -manuaalin osoitteesta jglm.suomi(at)gmail.com
hintaan 23 eur + postituskulut

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay