mRNA-rokotteen keksijän varoitus rokote tekee viruksesta vaarallisemman – Rapsodia.fi tekstitys

Donate

Cirrata567
Published on Jul 31, 2021
ällä videolla Dr. Robert W. Malone, mRNA-rokotteen keksijä, kertoo siitä, miten näistä mRNA-rokotteista seuraa nyt mahdollisesti se kaikkein pahin mahdollinen skenaario, että koronavirus muuntautuu näiden uusien rokotteiden ottamisen seurauksena entistä vaarallisemmaksi ja tarttuvammaksi kuin mitä se olisi ollut ilman rokottamista. Monet rokoteasiantuntijat ovat varoitelleet tästä tiedemiesten pahimmasta painajaisesta eli vasta-aine riippuvaisen vahvistumisen (ADE-efektin) riskistä jo aivan pandemian alusta saakka. Ja kukapa tietäisi paremmin, mitä mRNA-rokote voi saada oikeasti ihmisissä aikaan kuin sen keksijä itse? Jaetaan tätä tietoa eteenpäin, jotta saisimme pelastettua suomalaisia tältä koko ihmiskunnan synkimmältä rokote-painajaiselta.

Tässä lainauksia videolta siitä, mitä Dr. Malone sanoi.

"Tämä on nyt juuri sitä, mitä vasta-aine riippuvaisessa vahvistumisessa (ADE-efektissä) tapahtuu. Mikä on ADE-efekti? Kyse on siitä, että rokotteesta seuraa viruksen muuntuminen entistä tarttuvampaan muotoon kuin mitä virus olisi ollut ilman rokotteen tuomaa vaikutusta. Virus alkaa nyt monistamaan itseään entistä enemmän. Tämä on rokotteen kehittäjän pahin painajainen."

"Minua syytetään nyt rokotevastaisuudesta ja disinformaation levittämisestä. Minusta näyttää siltä, että hallitus peittelee sitä, mitä nyt tapahtuu. En tahtoisi kuulostaa varoittajalta, mutta tämä, mitä he näyttävät ajavan tässä nyt eteenpäin, on pahin mahdollinen skenaario. Meillä on nyt hiipumisvaiheessa oleva rokote, josta seuraa se, että virus replikoituu paljon tehokkaammin kuin mitä se tekisi ilman rokotetta. Siksi kutsumme tätä nimellä: vasta-aine riippuvainen vahvistuminen. Ja tästä on varoiteltu tämän kiireellä eteenpäin pusketun rokotekampanjan suhteen aivan alusta saakka."

Tästä löytyy toinen tekstittämämme video Dr. Robert Malonelta: https://rapsodia.fi/mrna-rokotteen-keksijan-varoitus-piikkiproteiinista-2/

Tässä on toisen rokotteiden kehittäjän varoitus siitä, miten rokote tuhoaa ihmisen ihmmuniteetin: https://rapsodia.fi/rokotekehittajan-varoitus-rokote-tuhoaa-immuniteettisi-g-bossche/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay