Tilannekatsaus 12.1.2021

Donate

Valo
Published on Jan 12, 2021
Q-liike sai alkunsa presidentti Kennedyn murhasta 1963. Kaikkiaan 200 kenraalia kokoontui yhteen ja totesi että heidän pitää tehdä jotain tälle pahuudelle. Se ei onnistu kymmenessä vuodessa eikä edes kahdessakymmenessä, vaan tarvitaan todella pitkän tähtäimen suunnitelma. Tämä suunnitelma alkaa vihdoin tuottaa hedelmää.
Simon Parkes on juuri puhunut 1.5 tuntia puhelimessa todellisen Q:n kanssa. Q-tiimi koostuu useista henkilöistä, mutta on vain yksi Q, joka ei ole julkisuudessa eikä hänen kasvojaan ole näkynyt missään.
Mike Pompeon eiliset twiittaukset toimivat ajastimena ympäri maailman asetetuille tiimeille. Twiitit olivat sinänsä merkityksettömiä, mutta twiittausten väli tiheni kunnes niitä tuli viiden minuutin välein, ja tämä oli merkkinä tiimeille avata sinetöidyt kirjekuoret, joissa oli tavoitteet ja toimintaohjeet.
Kun puhutaan ”peaceful transition”, tarkoitetaan siirtymistä Donald Trumpin kaudesta Donald Trumpin kauteen. Trump ei ole luopumassa presidenttiydestä. Hän ja hänen perheensä ovat Teksasissa armeijan tukikohdassa. Siellä on myös Q.
Seuraavien päivien aikana tullaan käyttämään hyvin edistynyttä asetta avaruudesta käsin. Toiminta kiihtyy kohti tammikuun 20 päivää. Aluksi toiminta tulee olemaan peiteltyä, mutta pikkuhiljaa avoimempaa. Valtamedia on pakko ajaa alas, koska ne ovat osa ongelmaa. Kaiken tiedon on tultava myös suurten massojen nähtäville, ja siksi tullaan hyvin todennäköisesti käyttämään hätäviestijärjestelmää, eli tavalliset kansalaiset saavat viestejä puhelimeen.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video