Hannah Rohkea Regressio 030.3 Fem/mask -tasapainon hakeminen, valotyöntekijät Suomen Lapissa

Donate

Hannah Rohkea
Published on Mar 22, 2021
Tässä regressiossa henkilö kokee elämiä, joissa henkisien kykyjen käyttö on johtanut kurjuuteen ja kuolemaan. Hän on joutunut kokemaan myös miehen ylivallan naiseen. Tämän seurauksena hän on sulkenut oman feminiinisen voimansa, jota on seurannut sarja elämiä, joissa hän on kokenut millaista on elää haavoittuneen maskuliinivoiman ohjaamana. Niin sen on kuulunutkin mennä, sillä perimmäisenä tarkoituksena on ollut hakea tasapainoa kokemalla molemmat ääripäät. Tässä elämässä nämä voimat on tarkoitus saattaa tasapainoon, ottaa omat kyvyt taas käyttöön ja kokea oma potentiaali täydessä voimassaan.
Kurkistamme myös tulevaan. Tie tulee viemään Lappiin, johon on muodostunut valotyöntekijöiden isompi yhteisö. Siellä eletään uudella tavalla. On omavaraisuutta ja todellista sisarrakkautta. Kateus ja kyrääminen on poissa. Tuntureissa rummutetaan ja lauletaan Kalevalaisia lauluja. Ihmisiä tulee kotimaasta ja sanan Pohjolan valosta levittyä myös ulkomaita myöten hakemaan apua vaivoihinsa ja tankkaamaan valoa, jota he sitten vievät mukanaan muualla vallitsevaan harmauteen. Vuosi on 2023 ja aiemmin ollut musta pimeys on poissa, mutta jäljellä oleva yhteiskunta on energioiltaan kuin sodan jäljiltä savuavat rauniot. Yleistunnelma on alistunut, passiivinen. Ihmisiä kuolee paljon ja yhteiskunnan jälleenrakentaminen ei ole vielä päässyt kunnolla kukoistamaan.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay