Rukoile tehokkaasti ja täsmällisesti - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on May 1, 2021
Pastori Chris opettaa tällä videolla neljästä tärkeästä rukouspointista, joiden mukaisesti meidän tulisi rukoilla, jotta voimme saada aikaan muutoksia täällä maan päällä.

"Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden." 1. Tim. 1:1-4

1. Meidän tulee rukoilla maailman kansakuntien, omien maidemme ja kaupunkiemme puolesta. Rukoilemme sitä, että pelastus tulee siellä oleville ihmisille. Murramme Saatanan voiman heidän mieliensä yltä. Rukoilemme ihmisten puolesta, että he kääntyvät pimeydestä valoon, Saatanan luota Jumalan tykö ja pelastuvat.


2. Rukoilemme, että Jumala lähettää työmiehiä elopelloille. On olemassa paljon ihmisiä, joita meidän tulee tavoittaa Evankeliumin sanomalla. Joten rukoilemme, että Jumala lähettää ihmisiä julistamaan Evankeliumia poliitikoille, tuomareille, johtajille, päättäjille ja aivan kaikille ihmisille!


3. Rukoilemme, että Herra muuttaa kansakuntien mielet tyhmyydestä ja petoksesta viisauteen ja totuuteen. Jumala voi muuttaa johtajien mieliä, kun rukoilemme heidän puolestaan. Kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!

"Kuninkaan sydän on Herran kädessä kuin vesiojat: hän taivuttaa sen, kunne tahtoo." Sananlaskut 21:1


4. Rukoilemme jumalattomien ihmisten pahoja tekoja vastaan, jotka aikaansaavat köyhyyttä ja kurjuutta ihmisten elämiin ja estävät heitä kokemasta Jumalan hyvyyttä.

"Hän rakastaa vanhurskautta ja oikeutta; maa on täynnänsä Herran hyvyyttä." Psalmi 33:5 (KJV)

Raamattu kertoo, että maa on täynnä Herran hyvyyttä. Miksi sitten on niin monia, jotka eivät näe tätä hyvyyttä omissa elämissään? Pahojen ihmisten pahojen tekojen tähden. He ovat rakentaneet sellaisia järjestelmiä ja rakenteita, jotka aikaansaavat köyhyyttä ja pitävät ihmiset köyhinä, vaikka he tekisivät paljon töitä. He manipuloivat maiden valuutan arvoa. Tämän vuoksi meidän täytyy rukoilla näitä pahoja jumalattomia tekoja vastaan, jotka aikaansaavat köyhyyttä ja kurjuutta ihmisten elämiin ja estävät ihmisiä kokemasta Jumalan hyvyyttä.

Kuuntele tältä videolta lisää ja inspiroidu rukoilemaan entistä tehokkaammin ja täsmällisemmin, ja ennen kaikkea Jumalan Sanan mukaisesti!

Lisää Pastori Chrisin opetuksia suomen kielellä löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay