sporttikameravirtapankki

Sveitsissä kansanäänestys koronapassista 28.11.2021 - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 26, 2021
Robert F. Kennedy Jr. järjesti CHD -järjestönsä kanssa lehdistötilaisuuden 12.11.2021 Sveitsin Bernissä, jossa amerikkalainen talousasiantuntija Catherine Austin Fitts käytti myös puheenvuoron siitä, miten koko länsimainen demokratia uhkaa tulla päätökseensä. Sveitsi toimii nyt sunnuntaina 28.11.2021 viimeisenä toivon kipinänä länsimaiselle demokratialle, kun Sveitsi järjestää kansanäänestyksen, jossa koko kansa saa äänestää uudesta COVID-laista. Käytännössä kyse on siis siitä, että otetaanko Sveitsissä koronapassi käyttöön vaiko ei.

Tässä on suoria lainauksia Catherine Austin Fittsin sanomasta videolta:

"Sveitsi tunnetaan ympäri maailmaa demokratian majakkana sekä myös vaurauden, yksityisomistuksen ja vapauden majakkana, mukaan lukien myös terveydellinen vapaus. Tämä äänestys on todella tärkeä sveitsiläisille sekä myös kaikille ihmisille eri puolilla maailmaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta historiassa, kun ruttolakeja käytetään kontrollin keskittämiseen. Liikkumisen, työn, pankkien ja pankkitilien kontrolloimiseen, ja kaiken sen pääoman kontrolloimiseen mistä sivistynyt yhteiskunta rakentuu.

Nämä COVID-lait ovat aivan erityisen julmia, kun katsomme ruttolakien historiaa. Koska ne eivät kontrolloi ainoastaan työtä, liikkumista ja taloutta, vaan nyt digitaalisen teknologian kehityttyä, tässä on kyse totaalisesta (100%) omaisuuden kontrolloimisesta tämän järjestelmän kautta, lopulta.

Mistä tässä on kyse? Suurin osa meistä on kasvanut länsimaisessa demokratiassa, jossa meillä on balanssi pankkiirien ja ihmisten välillä. Keskuspankit kontrolloivat rahapolitiikkaa. Ja kansa äänestää valitsijakunnan, joka kontrolloi veropolitiikkaa. Näemme nyt näiden COVID-lakien osalta kaikkialla eri puolilla maailmaa sen, miten keskuspankkiirit toteuttavat käytännössä vallankaappausta, jossa he kontrolloivat nyt myös veropolitiikkaa.

Digitaalisen teknologian kehityksen myötä rokotepasseissa ei ole kyse terveydestä. Rokotepassit ovat osana taloudellisten transaktioiden valvontaverkkoa, joka tulee ehdottomasti päättämään länsimaisten ihmisten vapauden.

Olen taistellut vuosikausia tätä keskitetyn talousjärjestelmän kontrollia vastaan. Me olemme keskittäneet yhä enemmän pääomaa ja kontrollia. Me olemme toteuttaneet tämän hajota ja hallitse -periaatteen taktiikalla. Olemme kaikki kokeneet monia erilaisia hajota ja hallitse -taktiikoita. Ja nyt he tarvitsevat uuden entistä korruptoituneemman hajota ja hallitse -taktiikan, mutta me emme voi antaa tämän tapahtua. Koska kyse on lopulta kaikista ihmisoikeuksistamme ja omistusoikeuksistamme.

Kun rokotepassit yhdistetään digitaaliseen valvontajärjestelmään, se tarkoittaa länsimaisen yhteiskunnan vapauden päättymistä. Ja kuten sanoin, tämä 28.11. pidettävä kansanäänestys tulee toimimaan todella tärkeänä signaalina koko maailmalle. Pystyykö eräs koko maailman korkeimmin koulutettu yhteiskunta näkemään todellisuuden tämän ruttolaki juonen läpi ja valitsemaan meidän oikeuksien suojelemisen ja myös tulevien sukupolvien suojelemisen.

Tässä ei ole kyse demokratiasta tai fasismista. Tässä on kyse vapaudesta tai orjuudesta. Kun digitaalisen talouden täydellinen kontrolli otetaan käyttöön, siinä on kyse jostain paljon pahemmasta kuin yhdessäkään fasismissa, mitä olemme nähneet historiamme aikana."

Tässä on linkki tähän tiedotustilaisuuteen (1 h 39 min):
https://odysee.com/@KlaTV-English:c/CHD-Europe-with-Robert-F.-Kennedy:e

Tässä on linkki Robert F. Kennedy Jr. puheenvuoroon tässä tilaisuudessa: https://rapsodia.fi/hallitukset-ja-teknojatit-tuhoavat-demokratiamme-robert-f-kennedy-jr/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay