Juutalaiset teurastajat kommunismin takana

Donate

Voodoo Denier
Published on Sep 4, 2021
Neuvostoliitto oli juutalaiseliitin hallitsema tyrannia, jossa Ranskan vallankumouksen tyyliin suoritettiin puhdistus murhaten älymystöä, kirkon edustajia sekä tietysti kristittyjä. On arvioitu, että Neuvostoliiton gulag-leireillä sai surmansa jopa 20-30 miljoonaa ihmistä. Lisäksi Ukrainassa 30-luvulla keinotekoisesti aiheutetun nälänhädän, Holodomorin, seurauksena kuoli arviolta 5-7 miljoonaa Ukrainalaista. Tämä on varoittava esimerkki siitä mitä kristinuskoa vihaava ja ei-juutalaisia eli goyimia orjina ja eläiminä pitävä Talmudistinen juutalaisuus saa aikaan, kun se saavuttaa täyden vallan.

Kommunistinen utopia tasa-arvoisesta yhteiskunnasta on siis samaa utopista uutta maailmaa, Uutta maailmanjärjestystä, jota vapaamuurarit myös tänä päivänä pyrkivät rakentamaan. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin huijaus ja vallan siirtäminen pienelle eliitille, jonka muodostavat kabbalisti-juutalaiset. Juuri näin kävi Neuvostoliitossa, jossa kaikki valta oli vallankumouksen jälkeen juutalaiseliitillä.

Juutalaiset pankkiirit, Jacob Schiff sekä Max Warburg toimivat bolshevikkien rahoittajina sekä huolehtivat mm. Lev Trotskista tämän ollessa USA:ssa ennen vallankumousta. Kommunismi ja bolshevismi oli lopulta täysin juutalaisten rahoittama liike. Juutalaisia olivat mm. kommunistisen manifestin luoja Karl Marx (Mordechai Levy) sekä vallankumouksen johtajat Lev Trotski (Lev Bronstein), Lenin, Lev Kamenev (Lev Rozenfeld), Alexander Pavrus (Israel Gelfand), Grigory Zinoviev (Apfelbaum), Jacob Sverdlov sekä monet muut.

Neuvostoliitto oli täysin juutalaisten hallitsema.
Kommunistiseen ideologiaan kuuluu, että yhteiskuntaa hallitsee pieni valittu eliitti. On sanomattakin selvää, että tuo eliitti tarkoittaa nimenomaan juutalaisia. Vallankumouksessa tuhotaan kaikki vanhat yhteiskunnan valtarakenteet ja hierarkiat, eli yläluokka, koulutetut ja papisto tuhotaan ja murhataan. Juuri näin kävi kaikissa kommunistisen vallankumouksen käyneissä maissa. Jäljelle jäivät sitten kouluttamattomat ja usein jopa lukutaidottomat työläiset ja maanviljelijät. Heistä ei tietenkään ole johtamaan maata, vaan he ovat tietämättöminä ja kouluttamattomina helposti johdateltavissa. Tällöin valta keskittyy luonnollisesti juutalaisille, ”valitulle kansalle”, aivan kuten he olivat suunnitelleetkin.
Ulyanov (Lenin) , Russian/Jew (myös Leninillä oli juutalaiset juuret)

Hitlerin kansalleen tarjoama oikea sosialismi (kommunismi oli petos, Hitler täytti kommunistien lupaamat asiat) on myrkkyä talmudisteille (=juutalaisille), joiden pirullinen ja kuolemaksi koitunut raha- ja taloussysteemi on vallalla kaiken poliittisen vallan ollessa heillä myös. Hitler oli luonut ainutlaatuisen hyvinvointivaltion lyhyessä ajassa muun maailman ollessa lamassa. Tämä onnistui pörssin sulkemisella ja talousdemokratialla. Kaikki edellytti korkeimman päätösvallan siirtämistä pois juutalaiseliitiltä saksalaisille. Tämä oli Saksan suurin rikos sen rinnalla, että hyvinvointi valui saksalaisille eikä kansasta tehty talmudistien orjamassaa, kuten maailman kansoista on määrä tehdä. Siksi Saksan kansa murhattiin ja Saksa tuhottiin. Siksi heidän syykseen on luettu olemattomia rikoksia (holokausti). Tätä asiaa salataan hirmutekovalheiden ohella väitteillä siitä, että Wall Street olisi muka rahoittanut Hitlerin ym.
Hitleristä on tehty vihatuin hahmo ja häntä tunnutaan vihaavan ennen kaikkea siksi, että hän uskalsi uhmata juutalaista ylivaltaa ja kaataa tämän projektin. Tätä poikkeuksellista toimintaa Hitler harjoitti menestyksellä ja oli lähellä voittoa. Hän uhkasi tehdä lopun juutalaisvallasta ja vapauttaa ihmiskunnan talmudistien orjaprojektista. Siksi juutalaiseliitti oikeasti vihaa Hitleriä. Kyse ei ole mistään Hitlerin Saksan rikoksista. Tai tuo, että yleensä yrittää saada kokonaisen kansakunnan riippumattomaksi juutalaiseliitistä ja samalla vaaraan koko eliitin vallan, on tietysti talmudistien mielestä pahin rikos, johon goyim voi syyllistyä. Jos Hitleriä ei vihattaisi ja solvattaisi, kyse olisi vastaavasta tottelemattomuudesta, sillä kaikki, mitä valeoppositio ja muutkin esittävät, on juutalaisten määräysten tottelemista.
Kansallissosialismi on vihattu eikä sitä saa kannattaa, vaikka todellisuudessa olisi kyse hienosta asiasta eikä todellakaan mistään rikoksista tai rasismistakaan. Kansallinen Vastarinta täyttää valeopposition tehtävän opettamalla, että kansallissosialismi tarkoittaisi nupopäitä ja väkivaltaa sekä rasismia. Tämä on kuitenkin valhetta. Kansallissosialismi voi tarkoittaa ja tärkeimmältä osaltaan tarkoittaa aivan muuta. Terveitä arvoja, talousdemokratiaa, yleensä kaikkea juutalaistyrannian vastaista ja tervettä ihmisyyttä. Talmudistien vallasta vapautumista. Jos kansallissosialismista puhuttaisiin objektiivisesti ja vapaasti, rikottaisiin talmudistien ehdotonta määräystä.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay